PR CUAET
-
Ні, все англійською чи транслітом.
-
і був звʼязок з dhl. ми спілкувалися поштою. оперативно відповідали і повідомляли про статус відправлення
-
Нікому нема діла(все дуже повільно і всі на загальних умовах… Говорять ,що DHL -скоріше (вони і дорожчі (напевно),я теж DHL-замовила..
-
Адреси теж прописували українською?
-
Я скорочувала і писала основне слово з назви
-
А правда, що якщо перший раз замовляєш айді картку , чекати завжди тільки 20 робочих днів?) Зараз це прочитала
-
я вибирав DHL. за vfs - не в курсі
-
Я вказувала всі адреси.
-
Всім привіт, цікавить чи можна в Онтаріо, податись на піар якщо працюєш як electrician apprenticе, (40/44години тиждень). Дякую за відповідь
-
а ще питання - там дві служби - dhl та vfs.global? чи є різниця між ними - щось краще чи гірше, чи вони до різних краін відправляють?
-
на жаль консульство не впливає на процес виготовлення і доставки
-
Я писала в консульство,що у свекрухи рак в нам дуже потрібно вчасно отримати ВП (бо її закінчується в березні),але все без результатів(
-
Та ми взагалі надію втратили , тільки в цей четвер мамин паспорт вдалося забрати, але дійсно добре що так ще
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavka-do-konsulstva-pasporta-shcho-oformlyavsya-ta-buv-vigotovlenij-v-ukrayini
-
але це ще досить оперативно
-
можливо військові дії в Ізраїлі вплинули
-
О точно, за последние десять лет ведь, тогда отлично)
-
так
-
В нас виготовлення було в вересні 11 го, а тримали до грудня 😧
-
а ви писали в консульство лист с заявої та копієй чека на сплату?
12 Jan 2024, 17:45
11100/403754
2 minutes ago