PR CUAET
-
Які Ваші думки на рахунок того що буде з людьми в яких в 2025 закінчується опен ВП? На всіх не хватить закритих ворк перміт роботодавців і багато старших людей хто не працював і не буде.
-
Они будут без опен ВП
-
Які Ваші думки на рахунок того що буде з людьми в яких в 2025 закінчується опен ВП?
-
Это очень странно. Если посмотреть трекинг то там только на этапы в Украине уходит месяц. Заявки на то чтобы забрать дхл по 3-4 недели висят не выполняются. Потом ещё неделю доставку в канаду потом в в посольстве некоторое время лежит. А здесь за 25 дней. Поверю только если трекинг знакомые выложат сюда
-
Вітаю шановні. Намагаюсь заповнити форму 5546. У мене була військова кафедра. Є переклад військового квитка. що сюди вписати? дякую
-
В залежності від програми по якій ви подались є можливість податись на ВП на підставі подачі на ПР. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html Є окремий топік щодо цього питання t.me/prcuaet/13466
-
Я також готувалася з репетитором, але нажаль це мені не допомогло (
-
Для статистики: Спустя пять месяцев после подачи смена статуса. Подержите, плиз, пальцы крестиком за меня. Альберта #rural
-