PR CUAET
-
Треба дивитися безпосередньо на вашу ситуацію: джоб оффер дає 14 днів, і там з неприємні форми для заповнення. ОІНП 40 здаєтся, знов, нз чи ваш пакет сильний і повний наразі.
-
Просто прийшов notice of interest та я зраділа, а потім багато нюансів. Я не проти простої вибірки в ЕЕ, але балів маю небагато, тому поки не проходжу. Я намагаюсь підвищити і десь виникла така думка що поки отримаю номінацію, а то можу і в загальній проскочити
-
Чому ви не хочете йти по федеральній напряму? Нащо вам суто ОІНП нан ЕЕ ПНП вибірка?
-
Підкажіть, будь ласка, подалася вчора доньці 18 років на work permit. До того у неї був тільки study permit. Вказала її статус як візитор, бо якщо вказувала студент, то система не генерувала пакет документів за work permit. У формі 5710е вказувала номер її study permit. Чи є то дуже велике порушення, якщо вказав неправильно статус? Чи можуть тепер відмовити у WP для доньки?
-
у справки есть дата выдачи. И косяки со справкой - одна из частых причин отказа. Когда мы подавались на PR девушке из Австралии отказали т.к. она взяла справку неправильно.
-
За яким часом? Торонто?
-
Хто нещодавно заповнював початкову форму на Alberta Accelerated Tech, вам хоча б якийсь імейл через скільки часу прийшов? Типу мають прислати лінк на велику форму для заповнення всіх деталей я так розумію. Щось вже майже тиждень глухо, я вже починаю вагатися, а чи натиснув я Сабміт
-
По датах. І перекладі, в перекладі пишуть коли видана довідка. Одна довідка у вас датована в жовтні, інша сьогоднішня дата. Якщо ви подаєтеся наприклад завтра, то краще подати ту довідку яка свіжіша по даті. Але ви все можете спробувати подати ті які з жовтня і будете бачити чи прийдуть, але я би подавала свіжу, якщо є можливість.
-
Я вчера летела без ребенка, но паспорт истекший у меня, но никто даже не смотрел на даты, хотя паспорт продленный. Рейсы внутренние.
-
Привіт Друзі ! Відіслала дозапити доків, schedule A, зробили біометрію. В аккаунті Gkey відображається тільки нова біометрія і все.. не якіх змін. Де можна подивиться прогрес? І коли я його маю бачити? Дякую!
-
Вітаю. Якщо когось ще турбувало питання зміни роботодавця після номінації за програмою Alberta Tech Pathway, то ось відповідь офіцера: