PR CUAET
-
Я правильно розумію, що якщо є ворк перміт, то людина офіційно перебуває в Канаді, навіть якщо віза закінчилася? Віза потрібна лише для виїзду і в'їзду?
-
Им нужна свежая справка, как понимаю они обрабатывают ситуации типа "человек перед отъездом продал свою квартиру сразу пяти покупателям одновременно и сейчас под следствием". Ее не сложно сделать, Дия + Гольфстрим, либо просто Гольфстрим но чуть медленнее.
-
Да, для папы так можно. Но биометрию и медэкзамен нужно будет сдать всем, можно в Киеве и Львове. Для сестры зависит от ее возраста. Если ребенок, то тогда как с папой - мамы достаточно. А если уже взрослая, то это отдельная заявка и ей тоже нужно будет приехать.
-
Доброго дня! Поділіться посиланням🙏
-
Щиро дякую Вам
-
То вже до консультанта. Бо загалом так, по гуманітарній нема bringing work permit, і кажуть що треба продовжувати статус і лишатися в статусі візітора. А є хто каже що можна продовжувати після approval in principle по гуманітарній, але крім слів підтвердження нема
-
Сьогодні отримали номінацію, як і обіцяв поділяюсь часом обробки заяви. OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream NOI Received: 5/12/2023 Submitted: December 16/12/2023 Assessment: 03/01/2024 Decision in progress: 18/01/2024 Nomination: 27/03/2024 Total: 102 days
-
Звичайно! За пару секунд
-
Дякую. Я читала про це, але в тому списку не має гуманітарної програми.
-
Створити екаунт на canada.ca і подавати анкету на візу. Буде платно
-
Добрий день, таке питання, якщо через експрес ентрі ще добрати балів через номінацію провінції, то в які розіграші по експрес ентрі попадаєш, в загальні вибірки? Чи має бути спеціально для людей з балами від провінції?
-
Доброго дня! Питання до тих хто подавав дітям на Study Permit. Чи самі подавали чи можливо мали відео інструкцію( десь з YouTube). Бо я на Visitor Records знайшла інструкцію, а от на Study не бачу. А сама боюсь, щоб не зробити помилок.
-
Ми в Канаді, прилетіли 19.03
-
Ви в Канаді? Нема такого, перенести візу.
-
Дякую
-
Віза по куету в паспорті , який дійсний рік .Як перенести в новий