PR CUAET
-
Треба податися на bringing work permit. Але треба розбиратися, що ви маєтн на увазі під подався на пр
-
Вітаю, Питання трохи не про хронологію, але можливо тут є такі, яка мали схожу історію: Чи хтось подавав апостиль про розірвання шлюбу, як офіційний документ? Напишіть мені, будь ласка, у приватні, хочу запитати декілька питань. Наперед дякую
-
Є ж тут окрема гілка з контактами консультантів t.me/prcuaet/484
-
Вибираєте район, де хочете жити. Гуляєте вулицями, дивитесь будинки і збираєте телефони на бордах біля всіх апартаментів. Телефонуєте напряму компаніям-влассникам і домовляєтесь.
-
Попробуйте в 18:00 мають бути нові слоти.
-
Мені також відправте будь-ласка
-
Підкажіть, як довго чекати довідку про несудимість з дії
-
Так, самі
-
Ага спасибо. Я так и думала.
-
Хмм, возможно. Благодарю за ответ.
-
В процесі отримання))
-
Для работодателя это однозначно лишние неудобства. Не каждый на это согласится ,особенно для нового сотрудника. Его планов я пока не знаю.
-
Дякую. Це точно☺
-
Для работодателя это имеет свои недостатки? Или вы имеете ввиду что человек может не захотеть переезжать в эти провинции?
-
Так, звичайно можливо. Якщо є банк ID. Не читайте страшилок в інтернеті)
-
Надо ещё найти кто на это согласен.
-
Через дію можливо зараз витягти чоловіку? Але у нас є ті що з жовтня, то тоді лишаю. Дякую.
-
Позвоните и получите временный AOR пока постоянный не присвоить. Номер IRCC стандартный
-
Две декларации, два разных кейса, на вас и на сестру. Вы не можете быть депендент друг друга.
-
Спасибо.
12 Jan 2024, 17:45
111167/467923
8 minutes ago