PR CUAET
-
Підкажіть, як довго чекати довідку про несудимість з дії
-
Так, самі
-
Спасибо.
-
Назва може бути будь-яка. Ви ж вибираєте НОК по якому поєдаєтесь. Отож, важливо не назва посади, а перелік обовʼязків, які вам напише роботодавець. До кожного ноку є перелік вимог ( типу рівень освіти і тд, внизу на сторінці опису ноку все це є). Якщо потрібна ліцензія і так далі. Перевірте. Якщо ви хочете створити профіль і поставити галочку, що хочете отримати номінацію від провінції, то ставте звичайно. Дуже давно не видавались саме такі номінації, але й логіка їх видачі теж не ясна. Може саме вам надішлють
-
Підкажіть будь ласка, ситуація наступна : у мене бабуся з канадським громадянством, я приїхала з сестрою по CUAET. (Бабусею приходиться нам обом) Сестрі 16 років. Вона живе зі мною. Офіційного опікунства в мене на неї немає. Чи можемо ми в одній аплікації подавати на pr. Чи потрібно окремо це робити ?
-
По-перше довідку отримати чоловікам можливо. І не складно. Тож я б радила не брехати в LOE. По-друге ваша довідка дійсна, бо ви не вʼїжджали в Україну з часу отримання. По-третє можете замовити нові через консульство або витягнути з Дії, якщо хочете. Але старі актуальні.