PR CUAET
-
Ага спасибо. Я так и думала.
-
Хмм, возможно. Благодарю за ответ.
-
В процесі отримання))
-
Для работодателя это однозначно лишние неудобства. Не каждый на это согласится ,особенно для нового сотрудника. Его планов я пока не знаю.
-
Дякую. Це точно☺
-
Для работодателя это имеет свои недостатки? Или вы имеете ввиду что человек может не захотеть переезжать в эти провинции?
-
Так, звичайно можливо. Якщо є банк ID. Не читайте страшилок в інтернеті)
-
Надо ещё найти кто на это согласен.
-
Через дію можливо зараз витягти чоловіку? Але у нас є ті що з жовтня, то тоді лишаю. Дякую.
-
Позвоните и получите временный AOR пока постоянный не присвоить. Номер IRCC стандартный
-
Две декларации, два разных кейса, на вас и на сестру. Вы не можете быть депендент друг друга.
-
Спасибо.
-
Назва може бути будь-яка. Ви ж вибираєте НОК по якому поєдаєтесь. Отож, важливо не назва посади, а перелік обовʼязків, які вам напише роботодавець. До кожного ноку є перелік вимог ( типу рівень освіти і тд, внизу на сторінці опису ноку все це є). Якщо потрібна ліцензія і так далі. Перевірте. Якщо ви хочете створити профіль і поставити галочку, що хочете отримати номінацію від провінції, то ставте звичайно. Дуже давно не видавались саме такі номінації, але й логіка їх видачі теж не ясна. Може саме вам надішлють
-
А если в такой ситуации найти работодателя в Атлантических провинциях? (Они же освобождены от надобности LMIA по идее)
-
Никак,у нас на работе паренёк из Индии в такой ситуации. Подал больше года назад на PR. Work permit закончился, всё он без работы остался. Официально работать в Канаде никак. Работать только за cash, но и ещё ohip закончился.
-
Підкажіть будь ласка, ситуація наступна : у мене бабуся з канадським громадянством, я приїхала з сестрою по CUAET. (Бабусею приходиться нам обом) Сестрі 16 років. Вона живе зі мною. Офіційного опікунства в мене на неї немає. Чи можемо ми в одній аплікації подавати на pr. Чи потрібно окремо це робити ?
-
Если у вас нет замены фото, то паспорт не действительный. В этом и фишка книжечки
-
По-перше довідку отримати чоловікам можливо. І не складно. Тож я б радила не брехати в LOE. По-друге ваша довідка дійсна, бо ви не вʼїжджали в Україну з часу отримання. По-третє можете замовити нові через консульство або витягнути з Дії, якщо хочете. Але старі актуальні.
-
Здрастуйте, шановні учасники групи. Таке питання. Якщо закінчився термін дії Work Permit, при цьому людина (за пару місяців до закінчення терміну) подала документи на PR, на якій підставі вона працюватиме, поки розглядається її справа? Дякую.
-
Здрастуйте, шановні учасники групи. Таке питання. Якщо закінчився термін дії Work Permit, при цьому людина (за пару місяців до закінчення терміну) подала документи на PR, на якій підставі вона працюватиме, поки розглядається її справа? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
111175/472606
2 minutes ago