PR CUAET
-
Спасибо.
-
Назва може бути будь-яка. Ви ж вибираєте НОК по якому поєдаєтесь. Отож, важливо не назва посади, а перелік обовʼязків, які вам напише роботодавець. До кожного ноку є перелік вимог ( типу рівень освіти і тд, внизу на сторінці опису ноку все це є). Якщо потрібна ліцензія і так далі. Перевірте. Якщо ви хочете створити профіль і поставити галочку, що хочете отримати номінацію від провінції, то ставте звичайно. Дуже давно не видавались саме такі номінації, але й логіка їх видачі теж не ясна. Може саме вам надішлють
-
Підкажіть будь ласка, ситуація наступна : у мене бабуся з канадським громадянством, я приїхала з сестрою по CUAET. (Бабусею приходиться нам обом) Сестрі 16 років. Вона живе зі мною. Офіційного опікунства в мене на неї немає. Чи можемо ми в одній аплікації подавати на pr. Чи потрібно окремо це робити ?
-
По-перше довідку отримати чоловікам можливо. І не складно. Тож я б радила не брехати в LOE. По-друге ваша довідка дійсна, бо ви не вʼїжджали в Україну з часу отримання. По-третє можете замовити нові через консульство або витягнути з Дії, якщо хочете. Але старі актуальні.
-
Здрастуйте, шановні учасники групи. Таке питання. Якщо закінчився термін дії Work Permit, при цьому людина (за пару місяців до закінчення терміну) подала документи на PR, на якій підставі вона працюватиме, поки розглядається її справа? Дякую.
-
Здрастуйте, шановні учасники групи. Таке питання. Якщо закінчився термін дії Work Permit, при цьому людина (за пару місяців до закінчення терміну) подала документи на PR, на якій підставі вона працюватиме, поки розглядається її справа? Дякую.
-