PR CUAET
-
Так а з візою як?Вона теж продовжиться?
-
Пока у вас есть разрешающие документы, виза для въезда и ВП для пребывания и работы, то пожалуйста (при условии вовремя пройденного медосмотра, естественно).Вопрос только, успеете ли вы приехав "когда нибудь" выполнить условия для ПР, ведь выполнить условия и податься на новый нужно нормально так задолго до окончания действия текущего ВП. Тут зависит от ваших квалификаций и выбранной провинции и программы. Ну или закрытый ВП как вариант, тоже , зависит насколько вы тут нужны работодателям. В сумме, да, возможно, но меньший срок ВП повышает сложность всего на уровень)
-
До того часу поки дитина не інтегрована - цей факт мало впливає (він повʼязаний тільки з батьками), а вже коли дитина 1-2 роки провчилася, єдина (основна) мова англійська і «ламати» її вже дуже тяжко - «включається» BIOC.
-
Здесь 2 варианта: 1- в посольстве росии , 2-на болотах
-
А на який термін продовжують?
-
Я бачила, деякі консульства пишуть, що якщо менше ніж рік до закінчення, то не роблять новий паспорт... В інших цієї приписки намає. Треба дивитися на сайті того консульства, де плануєте подавати. Взагалі, по закону України можна мати 2 паспорти, в срок дії неважливий!
-
Доброї ночі.В мене теж паспорт з візою до липня 2025-го року.А якщо я не зловлю слот і до того часу,що тоді?Їздити постійно ставити штампи продовження?