PR CUAET
-
Хто за яким разом здав селпіп
-
Мені продовжили на 3 роки, знайомій на 4 роки. Але продовжувала я в Німеччині. Може в Канаді на 5 років продовжать, як це зазначено в законі України
-
А на який термін продовжують?
-
Ні, не можна. У кожного повинен бути документ окремо.
-
Так продовжити можна тільки один раз. Другий раз той самий паспорт не продовжать.
-
Та вроді завжди було так, що можна мати два закордонних паспорта. І в перше чую, що тільки за 6 місяців. Це продовжувати можна не раніше ніж за 2 місяці до закінчення.
-
Я думала, що за 6 місяців до закінчення дії паспорта можна подаватися на вироблення нового... Раніше ніхто не буде зі мною розмовляти)) тому і уточнюю в групі..
-
Я бачила, деякі консульства пишуть, що якщо менше ніж рік до закінчення, то не роблять новий паспорт... В інших цієї приписки намає. Треба дивитися на сайті того консульства, де плануєте подавати. Взагалі, по закону України можна мати 2 паспорти, в срок дії неважливий!
-
А новий виробляти можна будь-коли чи потрібно чекати 6 місяців до закінчення його дії? За продовження я в курсі, що не раніше,ніж за 2 місяці до закінчення дії.
-
Доброї ночі.В мене теж паспорт з візою до липня 2025-го року.А якщо я не зловлю слот і до того часу,що тоді?Їздити постійно ставити штампи продовження?
-
А разве нужно повторно сдавать биометрию? У меня в H&C файле отдельно написано что биометрия, сданная в 2022, валидна 10 лет и прошла проверку
-
Чого ви в кожній гілці пишете одне й те ж???
-
Різниця в одну букву в транслітерації, якщо при цьому не змінюється звучання імені/назви не визнається місрепрезентацією.Я читала про це десь в офіційних джерелах. Тож не треба через це перейматися.
-
Якщо у вас вже закінчуються продовжені паспорти, то треба оформлювати нові. А навіщо ви літали до Туреччини для продовження? Це можна зробити тут без слота.
-
На продовження слот не потрібен. Через живу чергу. Але тільки якщо до закінчення строку паспорта 2 місяці чи менше. Якщо більше+ розвернуть.
-
Вы не знаете, можно ли летать по Канаде, если дети вклеены в паспорт? С международными перелётами знаю, что проблема.
-
А емейлом ніяк не можна отримати? Або по телефону?
-
Щоб відправили вам Notice of Assessment поштою, бо сталась помилка
-
Дякую, а що сказати або попросити податковій?
-
Якщо ви подалися на ПР тоді Вам не потрібно створювати аплікацію отримання ПР карти, так як процес отримання карти іде іншим шляхом і не вимагає створення окремої аплікації для отримання ПР карти.
12 Jan 2024, 17:45
111253/449389
8 minutes ago