PR CUAET
-
Якщо ви подалися на ПР тоді Вам не потрібно створювати аплікацію отримання ПР карти, так як процес отримання карти іде іншим шляхом і не вимагає створення окремої аплікації для отримання ПР карти.
-
Вам неправильно відмітили в декларації. Просіть бухгалтера щоб викачав для вас нотіс або дзвоніть в податкову
-
А можно как то посмотреть что я в кризис форму писал? А то я при заполнении куает случайно поставил галочку что сирота😂, и с работой не мог пройти шаг так как я не знал что когда не работал так и указывать нужно было ,а не оставлять пустым, и я психанул написал что все время работал на одной фирме( моя последняя работа) . Я помню что я об этом точно сообщил в кризис форму но хотелось бы вспомнить что точно я сообщил, дабы при подаче на ПР если спросят также ответить.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна буде податися на візу з середини Канади після 31 березня 2024? Подали доньці на WP. Вже після його отримання треба буде на нову візу податися
-
Добрый вечер, дайте ссылку где их ловить. А то ошибки какие-то... спасибо
-
Ви не можете зареєструватися без нього. Звідки ви вводили дані?
-
Ви отримали Notice of Assessment? З нього дані вводили?
-
По Т2200. Такого закону не існує. Це сіра зона і при перевірці на якого агента попадете. Це швидше правило серед бухгалтерів, щоб не привернути увагу перевірки. По foreign income. В формі по заповненню не має полів для витрат, ніяких окрім податку оплаченого в іншій країні.