PR CUAET
-
Щодо поїздок я писала - що в мене було 3 паспорти, один з яких конфіскували. Заповнення аплікації було на основі штампів в наявних паспортах, але були додаткові поїздки в країни, які не ставили штампи : Макао, ГонКонг ; поїздки по внутрішньому паспорту : ерефія, бульбостан (оф назви тих країн принципово не вживаю); транзитні країни де був 1 день лише теж не вказувала; також штамп Шенгенської зони не є показником в скількох /яких країнах ви перебували, умовно, в 2015 році - в мене був часто заїзд через Польшу, а дальші мандри по всій Європі протягом 2 місяців. По паспорту я бачу лише Польшу, тому решта - по памʼяті. => listed the countries - to the best of my recollection за ост 10 років, так би мовити
-
Ще стрес, недостатнє розуміння мови/питання.
-
Дякую за відповідь, чи можу я вам написати в приват?
-
лиш за дорослих. You need to give biometrics. If you’re between 14 and 79 years old, you need to give your fingerprints and photo for all permanent residence applications, even if you already gave us your biometrics and they’re still valid.
-
Скажіть будь ласка, коли пишеш у форму IRCC, бо треба додати документи до заяви по продовженню ворк перміта, треба обирати -Status Document? Дякую наперед!
-
Ні, вже давно виплачують. Зазвичай - через кілька днів після подання декларацій
-
Дякую, що відповідаєте. В LoE Ви так і писали, що при заповнені заявки cuaet забули вказати такі поїздки, тому що забули?
-
Остап менi тоже так пояснював. Дебiльна система
-
Ми відправили 3 лютого документи з витягом з Дії, поки теж тиша…
-
Здебільшого - так Я писала, багато хто писав. Моя концепція - better save than sorry Бо ніколи не знаєш як ваш офіцер поставиться до тієї чи іншої ситуації: хтось закриє очі, хтось ні, хтось буде вважати misrep. А отримати завітний PFL лист не дуже хочеться.
-
Треба відповідати ні, якщо пройшло 12 місяців. Далі буде питання чи жили в країнах з підвищеним ризиком останні 6 місяців. Якщо жили в Канаді, то відповідь також ні)
-
Доброго вечера, можливо вже було питання, соррі. Якщо медогляд пройдений ще в 2022, то на питання чи проходили медогляд впродовж року треба відповідати :так чи ні?
-
Дуже дякую! Тобто поясненням буде: "вибачте, забула/пропустила"? І чи треба при подачі на pr писати лист-пояснення за помилки в CUAET?
-
Почекаймо день- три. Як консультанти будуть онлайн відпишуть😊
-
Виписка з моб рахунку Koodo підійде як підтвердження для списання витрат self employed?
-
Скажите пожалуйста, оплатили биометрию, куда и как подвязать оплату и нужно ли? Через web forms? Спасибо
-
Дуже дякую за відповідь
-
Зверху в чаті розписала що робила я, що б виправити inaccuracy в попередніх аплікаціях. LoE Кліше : - шапка - причинні написання листа - 1.проблема/ 1.помилка -1.пояснення -2.друга помилка -2.пояснення …. - Кінець листа з проханням взяти до уваги моє прохання - документи Protected A from IRCC на мої запити «Що писати, щоб виправити розбіжності» - правду. Бо чим більше ви будете намагатися заплутати офіцера, тим більше заплутаєте себе
-
Пишу в дірект
-
Ось і комбіную ))) але там досвід за 10 років , так що просто відредагувати форму 5710e і добавити ще листок ?
12 Jan 2024, 17:45
111327/428781
4 minutes ago