PR CUAET
-
У мене є зразок, але це на зняття обмежень і з першим wp. Допоможіть будь ласка розібратись. Дякую.
-
нема 100% гарантії що дають +3. багатьом людям залишали ті самі дати
-
в нас попередні wp до травня 2025. нові дати березень 2024-березень 2027
-
Мы подали заявку на семейную программу где то 26 или 29 декабря 2023. А вюворк Перми в марте 2024. Но оставили те же даты. Мы в монтреале
-
Have you previously applied to enter remain in Canada?
-
Для кого тоді той параграф написаний?
-
так. тому що подача на PR не дає права легально працювати і жити в Канаді. зокрема по цій програмі. і процес бачу може затягнутися. тому краще перестрахуватися
-
Оттава відкритий один слот нотаріальні дії , Now ‼️
-
Яке це питання? Я не пам’ятаю.
-
Є окрема гілка для лміа. Можете почитати нюанси, багато роботодавців можуть вам допомогти пройти цей процес. Завжди можна спитати.
-
Добрий день! Раніше писала тут, що бухгалтер додала не правильний email. Після цього я дзвонила в CRA, але мені відповіли, що його не можуть змінити поки нема особистого кабінету, відповідно я не можу створити кабінет, бо NOA маю отримати на email. Підкажіть що робити в цій ситуації і чи можливо якось NOA отримати поштою? Дякую
-
Лучше ловите…
-
Ви помиляєтеся. Коло роботодавців, які є lmia exempt дужн вузьке. І на 95% вам треба то лміа. Це питання виникає в чаті мвнімум раз на тиждень. І неодноразово коментували з цього приводу консультанти. Тому нажаль не спожівайтеся на 50 балів без лиіа
-
Wealthsimple Там перед подачею можна вибрати скільки ви хочете заплатити (не обов'язково, на ваш розсуд) - можна поставити $0
-
Якщо ви будете відібрані по ЕЕ, тоді напишіть з часом чи ви отримали 50 балів. Ніхто ще не мав без лміа. Просто цікаво, оскільки тоді це мега прецедент і дозволить багатьом українцям скористатись цим варіантом
-
Let's agree to disagree 🤗 Дякую!
-
Привіт усім! Підкажіть будь ласка хто отримав довідку про несудимість у наших консульствах у Канаді: на ній є апостиль чи немає?
-
Ні, це не для вокр перміта, який у нас. Для нашого потрібен лміа, якщо ви хочете, щоб Вам нарахували 50 балів
-
Яку дату WP вказували? Першого чи того котрий із знятими обмеженнями?
-
Якщо Ви мали на увазі пункт 3, то як я розумію, у нас саме work permit для якого не був потрібен lmia, і він чинний, то чому ні?
12 Jan 2024, 17:45
111572/433116
about an hour ago