PR CUAET
-
В мене те ж саме, 4 тижні пройшло, бухгалтер каже, що ще на розгляді, каже, що це може бути і до 8 тижнів 😵💫 думаю рано чи пізно прийде, не кинуть на гроші😂
-
Чітко вказано, що необхідно для цього. Відкритий вокр перміт по cuaet жодним чином не підпадає під жодний пункт. Джоб офер має бути на основі лміа. Тобто вам не обовʼязково оформляти закритий ворк перміт, однак має бути оформлене лміа з конкретним роботодавцем
-
Все пишут, что батькам легше - можно ездить без проблем. Все так, если 1 есть куда ездить, 2 есть здоровье
-
Дякую. Був перший лист що заявка прийнята
-
Скоро прийде запрос на біометрію, біля місця приблизно і прийде)
-
в закріплених повідомленнях
-
Так, хай все пройде у вас швидко.
-
@OstapBosak Якщо я зараз тільки подала на новий вп - чи є сенс зараз подаватись на візу? Чи краще почекати коли новий вп прийде? І на яку візу подаватись краще visitor чи worker? (У мене немає джоб офера.) І на скільки можуть її продовжити ( тіж терміни що вп?) Дякую
-
щастя що в Україні подача річних декларацій є добровільною, окрім держ службовців.
-
Питають ,хто не здавав на візу тому дають запрос,так як моїй дочці тоді було 16 то вона не здавала біометрію,тому тут в Канаді вже потрібно при продовженні на ворк перміт здавати
-
А где это имитрекер и чат увидеть? Или это когда у меня будет АОR ?
-
чи це буде певний відсоток чи повна ставка від ваших доходів -потрібно вивчити це питання.
-
ви вже як будете заповнювати деку тоді розрахунок покаже скільки потрібно сплатити ПДФО та ВЗ.
-
А де там написано, що не підходить?
-
Мы биомнтрію при подачі оплатили але листів після подачі ще не отримували
-
Всем привет Я с девушкой подался 27 января на федеральную программу, но никаких обновлений все ещё нет. Хотим обновить ,на всякий случай, Work permit. Подскажите, пожалуйста, повлияет ли это обновление как-то на нашу заявку? Нужно ли оповещать об этом кого-то?
-
@OstapBosak
-
Перевіряла - нічого ( з 22 грудня кожен день ( квитанція про оплату прийшла одразу.
-
An Acknowledgment of Receipt (AOR) is an official document that confirms that Immigration, Refugees, Citizenship Canada (IRCC) has received your application. Тут висще писали що Його може і не бути якщо є запит на біометрію.
-
Платник податку протягом січня-березня 2023 року працював за кордоном та отримував там зарплату. Чи необхідно подавати декларацію? Відповідь: Відповідно до п.п. 170.11.1 п. 170.11 ст. 170 Кодексу у разі якщо джерело виплат будь-яких оподатковуваних доходів є іноземним, сума такого доходу включається до загального річного оподатковуваного доходу платника податку – отримувача, який зобов'язаний подати річну податкову декларацію. Отже, в даному випадку платник податку повинен подати податкову декларацію за наслідками 2023 року.
12 Jan 2024, 17:45
111608/474652
6 days ago