PR CUAET
-
Він мало кому приходить. Нам теж не приходив. Результати відправляються в IRCC. Вам же, коли ви ходили на той медогляд, мали видати такий документ формату А4 з вашим фото вгорі і штрих-кодом вгорі справа. То і є ваше підтвердження медогляду. За тим штрих-кодом офіцер відслідкує результати медогляду
-
Добрий вечір! Маю таку проблему, подав декларацію через разрекламованого бухгалтера, пройшло більше 4 тижнів в мене нема навіть Notice assignment, на всі претензії кажуть що заходять на мій аккаунт, він все ще в процесі, і допомогти можуть тільки після 25 квітня. Підкажіть будь ласка чи хтось стикався з таким і що робити? Дякую
-
Да, я в курсе. Мне из BC в Эдмонтон ближе лететь, чем в Торонто второй раз.
-
а чорт його зна, треба тоді питати когось. Звучить шо не треба подавати, але залежить від групи чи платили ви податки чи не + чи треба вам заради тих пару грн потім готувати тут документи на перевірку бо люблять восени влаштувати перевірку і запросити документи про оплату податків і отримані доходи + переклади
-
Насолоджуйтесь цим таймлапсом
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, можливо хтось має зразок супровідного листа для продовження перміту? Як приблизно він має виглядати?
-
Кто едет 2 апреля из Торонто в Оттаву?
-
Доброго дня. Я буду тільки подаватись, так як чекали наш сертифікат про одруження. Як тільки буду мати інформацію, я обовʼязково напишу.
-
нехай в пошті зробить пошук ircc - і знайде будь який лист
-
родич також повинен мати. нехай шукає свої старі (одні з перших документів). UCI не міняється