PR CUAET
-
Якщо за медогляд не приходив результат. Просто пройшли і все. То треба саме в ту клініку звертатися, де проходили, щоб отримати результат? Хочу дитині змінити візітор на стаді.
-
Насолоджуйтесь цим таймлапсом
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, можливо хтось має зразок супровідного листа для продовження перміту? Як приблизно він має виглядати?
-
Якщо там нульова декларація?
-
Кто едет 2 апреля из Торонто в Оттаву?
-
Доброго дня. Я буду тільки подаватись, так як чекали наш сертифікат про одруження. Як тільки буду мати інформацію, я обовʼязково напишу.
-
На місці
-
нехай в пошті зробить пошук ircc - і знайде будь який лист
-
родич також повинен мати. нехай шукає свої старі (одні з перших документів). UCI не міняється
-
У родича так само на ворк перміті та на листах від ircc. Також він вказан у персональному аккаунті, де робили запит на cuaet, там де вся інформація накшталт номер заявки та таке інше.
-
Там на місці вони скажуть, що писати? Чи з дому підготуватись?
-
Так. Інакше той паспорт анулюють
-
Вітаю! Допоможіть будь-ласка! Чоловік купив диск turbotax для самостійного декларування доходів. Ніяк не може загрузити диск в компʼютер… Що можна зробити?
-
Шляхом природного відбору? 😂😂😂 Вибачте, не втрималася)) А по факту - так, швидше за все, критерії стануть значно жорсткіші
-
В мене теж таке є. І більш нічого не приходило?
-
Мені теж таке прийшло на ту дату і той час на яку вдалося зловити слот (Оттава)
-
Ну они могут добавить ограничения по специальностям, и ещё сделать путем отбора
-
Подаєте дохід з України і сплачені податки в Україні. Тут перерахують і виставлять вам рахунок скільки доплатити)
-
Я вказувала найвищу закінчену освіту. @OstapBosak
-
Якщо захочемо залишити дитині старий паспорт з візою, (в нього буде срок ще десь півроку- 9 місяців)- то потрібно писати заяву?
12 Jan 2024, 17:45
111676/466668
3 minutes ago