PR CUAET
-
Дякую
-
Торонто присылал, Оттава нет
-
Можна мати фоп в Україні, отримавати дохід і одночасно бути self employed в Канаді? Як це впливає на податки?
-
Скажите пожалуйста военный билет и перевод его, лучше сразу подавать если не служил ,по программе родственников или ждать когда запросят?
-
Можете підсказати, чи правильно я розумію, що якщо працюєш на заводі, NOK підходить для In Demand Skills , то LMIA не потрібен?
-
Разрешение отменили. Теперь подать может один из родителей без разрешения второго
-
Нет, не нужен
-
Ні те, ні інше. Мані ордер пишеться на Embassy of Ukraine. Бо мені так вернули листа і я переписувала мані ордер
-
Можуть зараз за 2-3 місяці розгребти те, що мають, оновити, додати мільйон обмежень, і запустити)
-
Так, як вказано на сайті. Там для кожного консульства на сайті вказано, що писати на конверті
-
Дівчата, таке питання, для того щоб подати на паспорт дитині, обов'язково потрібно дозвіл від батька? Якщо ми не знаємо де він? І де його шукати? В такому випадку що робити? Дякую
-
Надеюсь в ноябре откроют, главное не раньше)
-
Якщо будете відміняти напишіть будь ласка
-
А надсилати money order в консульство general consulate of Ukraine чи general consulate of Ukraine in Edmonton?
-
Ох, дякую вам, а то я вже начиталась, як його робити і що це довгий процес.. тому почала переживати..
-
Я вважаю, що це все робиться спеціально.
-
Это верно. Родители могут в Мариуполь вернуться и жить не тужить... ;)
-
Європа никого не возвращает, а Канаде что больше всех это надо? Вот если в Европе начнут, то может в знак солидарности и то сомнительно.
-
Думаю треба зачекати 1 квітня
-
Ні, його робити не треба, в інструкції все розписано.
12 Jan 2024, 17:45
111705/465981
4 minutes ago