PR CUAET
-
В вашому банку (карту свою візьміть) або ж Canada post.
-
Дякую, за відповідь. Ви робили CSQ? Довго чекали ?
-
Ось знайома скинула, то в неї тут і сума, і кому платить
-
У банку або в Canada Post. Сплачуєте 172 Дол + комісію (якщо паспорт на дорослого) і отримуєте мані ордер, який пред'являєте потім у Консульстві
-
все буде добре. не переживайте
-
100% . Щоб потім не думати що була така можливість і не скористатися 🤗
-
А де той мані ордер брати?
-
Хтось вже чув якісь плітки щодо відновлення АОС?
-
Оттава і Торонто - оплата до подачі, треба при поданні документів на паспорт пред'явити мані ордер. Оплатити карткою на місці не можна Едмонтон - можна і мані ордер, і дебетовою карткою в консульстві оплатити під час подачі
-
Подалися 24.11, чекаємо.
-
Так я и «родитель» і есть! 😉
-
Обожаю консперологов 😏
-
І так і ні. В найгіршому випадку ви отримаєте гроші чеком
-
Нехай все вдасться 🙏 ми подали буквально пару днів назад, до останнього думали подавати чи ні, але досвід інших налаштовує на краще. Ну навіть якщо не продовжать я буду знати що робила все що могла.
-
Вы тоже подали заявку в середине января?
-
Я тільки тиждень як подалась на продовження. Моїй племінниці продовжили.
-
UCI - вказано на wp
-
цей номер є у вас на ворк перміті, та на листах від ircc типу паспорт реквеста для візи та таке інше. там так і написано uci, не переплутаєте
-
Добрий вечір. Кілька днів назад піймала слот в Отаву. Підскажіть,коли на імейл прийшло тільки підтвердження на запис в Е-чергу. Знайома казала, що раніше( до нового року) їй на імейл приходило підтвердження візиту в консульство і список документів. Чи зараз теж таке повинно прийти? І де оплачувати за паспорт? На місці? Чи Їхати вже з оплатою?
-
Оттава на 9 квітня о 10:10
12 Jan 2024, 17:45
111732/430578
4 minutes ago