PR CUAET
-
главное приехать до полуночи и получить вп
-
Ще питання, чи є тут хтось, хто був в США по програмі U4U, чи потрібно це десь вказувати в анкеті?
-
Дякую
-
Дякую!
-
Всі, в одному документі.
-
Потрібно додати всі сторінки паспорта з печатками/візами, чи тільки першу?
-
fariscpa.com/articles-and-tips/cra-paypal-order/#:~:text=The%20CRA%20has%20won%20a,account%20customers%20to%20the%20CRA.
-
Дякую!
-
Будем надеяться что это так и работает
-
Ну я думаю тут саме стосується вп, на пр то вже окремо
-
Да я тоже по этому видео делал. Просто когда есть анкета на пр это как бы человек на постоянный срок хочет остаться. А мы указываем временно дольше 6 месяцев.
-
Вітання вам! Нічого не вимагали додатково? Ніяких підтверджень з університету?
-
Отримала електронну копію сьогодні
-
Наприклад, з 1 січня 2024 по сьогодні - компанія АВС З 2 лютого 2016 по 30 вересня 2022 - компанія ХYZ. Якщо ви між 30 вересня 2022 року і 1 січня 2024 року не працювали і не зазначите цей період - тож буде й так зрозуміло, що тоді ви не працювали. До того ж, там просять вказати саме де ви ПРАЦЮВАЛИ за 10 років
-
Точно не помню, когда стал им пользоваться. Возможно после AOR.
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en
-
Або вказати попередню роботу. Якщо ви не працювали якийсь період часу і нічого не вказали за той період - то й логічно, що ви тоді не працювали
-
мне кажется да :) а скажите, пожалуйста,что за трекер? на каком этапе его можно использовать и как?
-
Якщо я не працювала протягом певного періоду, це потрібно вказувати окремим пунктом як Unemployed?
-
Я декларувала свої доходи на Payoneer Payoneer каже, що не повідомляє про кошти на рахунку своїх користувачів іншим організаціям, але може це зробити, якщо буде спеціальний запит. Краще не ризикувати
12 Jan 2024, 17:45
111776/474470
3 minutes ago