PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую!
-
Всі, в одному документі.
-
Потрібно додати всі сторінки паспорта з печатками/візами, чи тільки першу?
-
fariscpa.com/articles-and-tips/cra-paypal-order/#:~:text=The%20CRA%20has%20won%20a,account%20customers%20to%20the%20CRA.
-
Дякую!
-
Будем надеяться что это так и работает
-
Ну я думаю тут саме стосується вп, на пр то вже окремо
-
Да я тоже по этому видео делал. Просто когда есть анкета на пр это как бы человек на постоянный срок хочет остаться. А мы указываем временно дольше 6 месяцев.
-
Вітання вам! Нічого не вимагали додатково? Ніяких підтверджень з університету?
-
Отримала електронну копію сьогодні
-
Наприклад, з 1 січня 2024 по сьогодні - компанія АВС З 2 лютого 2016 по 30 вересня 2022 - компанія ХYZ. Якщо ви між 30 вересня 2022 року і 1 січня 2024 року не працювали і не зазначите цей період - тож буде й так зрозуміло, що тоді ви не працювали. До того ж, там просять вказати саме де ви ПРАЦЮВАЛИ за 10 років
-
Точно не помню, когда стал им пользоваться. Возможно после AOR.
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en
-
Або вказати попередню роботу. Якщо ви не працювали якийсь період часу і нічого не вказали за той період - то й логічно, що ви тоді не працювали
-
мне кажется да :) а скажите, пожалуйста,что за трекер? на каком этапе его можно использовать и как?
-
Якщо я не працювала протягом певного періоду, це потрібно вказувати окремим пунктом як Unemployed?
-
Я декларувала свої доходи на Payoneer Payoneer каже, що не повідомляє про кошти на рахунку своїх користувачів іншим організаціям, але може це зробити, якщо буде спеціальний запит. Краще не ризикувати
-
Дякую, вже побачила😃
-
На кожного Мані ордер окремо
12 Jan 2024, 17:45
111778/474135
3 minutes ago