PR CUAET
-
Вітаю ! Цікавить момент стосовно продовження паспорту, або отримання нового дня дитини 6 років. Термін дії паспорту до травня 2025 року, study permit закінчується тією ж датою. Наскільки мені відомо зараз можна подаватися на продовження паспорту лише за 2місяці до терміну. Питання, що робити якщо паспорт новий роблять приблизно 3 місяці , як дитина може перебувати у країні з простроченим study або visitor ? Хто вже з цим стикався?
-
Как вариант, вы можете сами составить job offer и попросить подписать его и поставить мокрую печать компании
-
Ні, немає такої опції, щоб загрузити документ
-
Можливо, роботодавець відраховував на податки, пенсійний рахунок, бенефіти...
-
У меня три LOE было на весь чек лист
-
Понял спасибо
-
Letter of Explanation.
-
Letter of explanation or I called it in my list just explanatory letter
-
Вот это бред, как людям работать то. Я так понял IRCC вообще не паряться делают все по мере поступления проблем. Будут Перми в кончаться в 2025 ну тогда и начнут думать, добавить программу в список или нет ?
-
А якщо трошки видозмінити посаду і показати , що саме він потрібен для цієї "нової" посади? То правда, що його LMIA буде діяти лише 6 місяців? (2 питання в 1, соррі)
-
Что за LOE?
-
Мне кажется, если ответить No то не будет кнопки, чтобы загрузить старый медикал
-
Верно и в LOE я ссылался на них, ответив yes. Я просто склеил оба pdf с LOE и предыдущий медикал
-
В опитувальнику вказано, що відповіді по ньому не впливають на прийняття рішення
-
Дякую, це заспокоює) Ми так подалися, тому що у інструкції на офіційному сайті воно також виглядає двозначно. Ніби треба ставити «yes» якщо взагалі проходили такий екзамен.
-
Перездавати, коли прийде запит після подачі аплікації
-
Ну ось, це медекзамен ваш) просто дата коли занесли в систему чи результати прийшли. А не коли ви здали.
-
Вы давно заявку подали?
-
вы уже во всех канадских чатах мира это вопрос задали, да, это законно. езжайте за "тритыщами". wp вам на 99% дадут в аеропорту. Не слушайте тех, кто пишет 50/50. 99/1 что дадут если до 31 марта.
-
Зависит от работы. У нас в штате больше 40 человек. Джоб офера нет. Дают референс леттер. Мне вообще на словах сообщили что приняли в штат. Как-то так. Ничего не подписывали.
12 Jan 2024, 17:45
112092/450583
2 minutes ago