PR CUAET
-
Не в довідці питання:)
-
По этому надо всё сразу платить.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, моєму сину 16 років, прилетіли по фоіл лесс візі, документи отримали на 3 місяці. Після продовження паспорту отримали новий стаді перміт, в аеропорту, а ось ворк перміт залишився старий, тобто не продовжений. Зараз хлопець хоче працювати і я не знаю як йому отримати новий ворк перміт? Дякую.
-
Я тільки збираю все для Альбертівської програмки
-
Дякую, мені ше до цього далеко😆
-
Сьогодні дзвонила в іміграційку (подача 6 листопада і тиша). Сказали що номер справи вже є, але вона не в роботі. "Ждітє". По номеру справи заявку до ircc все одно прикріпити не можу. Біометрію, за яку платили пізніше, бачать, але прикріпити не можуть.
-
Це для федералки?
-
З диплому
-
Всім привіт, Я закінчила освіту в 2016-му році, але загубила свій додаток до диплому. Щойно університет видав новий додаток і диплом в якому вказана дата отримання 2023 рік…що писати у aпостиль юа? Дату закінчення навчання, чи дату яка зараз стоїть на дипломі. Дякую☺️
-
Для ЕЕ не треба, в провінція може хотіти. Ну і возєднання українців теж треба
-
Може дурне запитання, але для чого свідоцтво про народження для повнолітньої особи. Може я була неуважна і не побачила його у списку документів, що вимагаються:( Це для усіх програм чи лише якоїсь конкретної?
-
По ЕЕ тільки один рік або два додають бали.