PR CUAET
-
А ще може хто знає. Від чого залежить сума дитячих бенефітів. Бо були в податковій бенефіти 1100$ на 2 дітей, а потім ввела оцей додатковий дохід на самозанятості 1500$ в декларації і дитячі бенефіти сповзли на 800$ щомісячно ( відображаються в декларації). Це взагалі щось робота в мінус(((((
-
Ці пункти?
-
Майже 3 міс чекати
-
Ага, дякую. Тоді чекаємо
-
То есть с 30/02 до 26/03 Апостиль рассматривал, довольно быстро. Спасибо что поделились
-
Доброго дня.як правильно і через який сервіс сплатити нарахований податок- приватний підприємець.Дякую.
-
Вам треба дочекатись, коли UCI в gckey зміниться на той що у Вашому вп
-
@OstapBosak
-
Вопрос для тех, кто указывал "No" на вопрос или вы проходили медикал в течение 12 месяцев. В check list была кнопка для загрузки медикал?
-
Викуль привет 👋 Тебе удалось найти реальных людей , которые работали с Остап Босак?
-
23 лютого я створила заявку у апостиль,на наступний день зі мною звʼязався представник апостилю,в цей же день я надіслала диплом. Оплатила я 29 лютого. І сьогодні я отримала лист від апостилю що вони надіслали документи у ВЕС. І також сьогодні я отримала лист від ВЕС шо він прийняв документи.
-
Ні, то в цьому AOR і буде цей номер?
-
Скажете где можно почитать или пообтщаться с людьми , реальные отзывы
-
Я тоже указывал "yes" и это верный ответ, потому что старый медикал действительный при выполнении четырех условий, изложенных на сайте
-
А сколько времени рассматривают сейчас заявки на номинацию (сколько от подачи до начала федельного этапа)?
-
Ви AOR вже отримали?
-
@OstapBosak
-
Відправте і мені, будь ласка
-
Довідки є у списку обов’язкових документів для подачі на федеральному рівні. Ви можете по своїй програмі це теж подивитись.
-
Добрый день. Получила t4 от бывшего работодателя , а в нем ошибка. Заработано у него 19’460, на руки получено в чеках 14’448 -удержано работодателем порядка 5 тысяч . Вот т4 ⤴️ Как быть? Спасшиваю людей они говорят, что так быть не может. Но как есть ребята.
12 Jan 2024, 17:45
112114/449358
2 minutes ago