PR CUAET
-
22.03.2024
-
Привіт! Скажіть будь ласка , чи правда що якщо подалися на новий WP то поки не буде по ньому рішення ( а це 6 міс!) То виїзджати з Канади не можна бо потім не впустять?
-
Ні мені самий звичайни для подачі на AOS яка надіюсь відкриється скоро )
-
Ну девушка спрашивала уже когда апостиль отправит.. сам вес сколько делает..Наверное ее доки передали уже
-
Скажіть будь-ласка, в якому із банків Квебека можна закрити рахунок по телефону?
-
Так , Т2125 там же можете списати розходи. Програми самі рахують співвідношення, лише майте на все чеки.
-
Так, мені вчора Апостиль підписався, що відправить документи у WES 8 квітня. Тобто, на Апостиль іде десь 3 тижні в мене з моменту подачі заявки.
-
Доброго дня всім , Будь ласка порекомендуйте еміграційного у якого реальні позитивні відгуки про роботу 🙏🏻
-
найкраще то зробити через кризисну форму, або подзвонивши, бо то буде видно і може бути розцінено як брехня.
-
У минулому році бачила таких у деяких групах. У цьому ж році часто бачу тих, кого відправляють подаватися онлайн. Може, такі люди і є, хто отримав ворк перміт по візі без КУАЕТ, але останнім часом я таких у групі не зустрічала. Може, просто не відписуються 🤷🏼♀️
-
Медекзамен, або зарахування медекзамену. Не співпадає?
-
Тоді коли я подавала спочатку вони відписували одразу, а потім вже було нереально довго.
-
и 35 рабочих, это минимум плюс полторы недели....календарных. А по факту, вот я вам уже не одна говорю о реальных сроках
-
3-4міс- в районі того. Бо Апостиль одразу не відписував + різниця в часі + додатковий запит + якісь питання які треба було вирішувати.
-
Дякую за відповідь. Для роботи бебісітером не потрібно підписувати контракт, до того ж вона вказала дохід у декларації. Тому все легально.
-
там багато факторів. Банк може сказати і 20%. Все залежить від доходу і вартості. Місячний платіж по іпотеці не може перевищувати 40% вашого доходу.
-
Ну вот
-
Я вже не пам’ятаю точно кількості днів скільки ми чекали на кожен етап. Але все разом зайняло 3 міс.
-
Я вам говорю реальные отзывы своих знакомых
-
А якщо ми вказали що в нас є медогляд, але він був більше ніж 12 місяців тому, чи потрібно нам зараз ще робити Explanation Letter і загрузити його через веб форму, розповідаючи що не вірно зрозуміли інструкцію?
12 Jan 2024, 17:45
112191/427446
3 minutes ago