PR CUAET
-
-
Всім привіт! Хто користувався послугами DHL для доставки паспорта з України до установи в Канаді? На скільки це пришвидшує процесс і навіщо це робити? canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Всім привіт! Хто користувався послугами DHL для доставки паспорта з України до установи в Канаді? На скільки це пришвидшує процесс і навіщо це робити? canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Згідна з вами, що це залежить від роботодавця і у всіх різні ситуації.
-
Дитині Sin не потрібен Сім карту їй не дадуть, вона не може підписувати будь які папери, це ви собі можете зробити дві, і одну вручити дитині
-
Я не понял вопроса. Всегда делал через perevodim.com.ua/golovna , принимали
-
Добрий день, де краще здавати екзамен в Торонто (або Етобіко) і в який день (будній день або вихідний)? Дякую
-
Ну, в мене провінціальні бенефіти не повністю покрили мої окуляри, в той час як від роботодавця - повністю (там більша сума на це закладена), щодо медикаментів - те ж саме. Деякі препарати, які не покриваються провінційними бенефітами, покриваються роботодавцем. Також по стоматології трохи краще покривається лікування зубів. Тож по лімітах від роботодавця не все так однозначно. Можуть бути кращі за провінційні, а можуть бути й гірші. Тут все залежить від роботодавця.