PR CUAET
-
Ну, в мене провінціальні бенефіти не повністю покрили мої окуляри, в той час як від роботодавця - повністю (там більша сума на це закладена), щодо медикаментів - те ж саме. Деякі препарати, які не покриваються провінційними бенефітами, покриваються роботодавцем. Також по стоматології трохи краще покривається лікування зубів. Тож по лімітах від роботодавця не все так однозначно. Можуть бути кращі за провінційні, а можуть бути й гірші. Тут все залежить від роботодавця.
-
Майте на увазі, що зараз не всім видають ворк перміт в аеропорту. Можуть не видати і сказати подаватися на нього онлайн. Тож отримання ворк перміту тоді займе 1-4 місяці. Без ворк перміту ви не зможете відкрити банківський рахунок, отримати гроші (бо в заявці на фінансову допомогу треба буде вказати ваш номер ворк перміту і банківський рахунок).
-
Наступні кроки описані за посиланням що є на вашому скріншоті🙃 (Так, 600 балів не дає, це не Express Entry стрім)
-
Авжеж, менше тижня пройшло
-
Пишете от себя, про мужа и детей в третьем лице
-
Чоловік теж робив так само. Тільки копії не докладав. Тільки форми з консульства ті. Чекав трохи більше місяця.
-
добавил еще своих размышлений: UPD: если посадить на эту задачу человека на фулл-тайм, или нескольких, то довольно скоро появятся ситуации когда в одинаковой ситуации были приняты разные решения. Это ведет к последующим разборкам, судам и т.д. Им и так вполне вероятно придется потом отвечать на депутатские запросы типа "а почему вы повесили нищих на бюджет налогоплательщиков?" и/или "вы бросили людей умирать на войне". И если ответы принятые сейчас будут разные в одинаковой ситуации, то офицеры будут виноваты в любом случае. А если решения будут одинаковы - то им их потом отстаивать будет проще. Офицеры IRCC тоже люди, и риск суда или служебного расследования для них вполне вероятен.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста переводчика с польского на английский, для перевода документов на PR. Спасибо.
-
Это просто появилось в моем личном кабинете. Да, номер АОR есть. Сюда они ничего не просили меня добавлять, а попросили ответить на письмо , это письмо тоже есть в моем кабинете. На него я ответила. В том то и дело что именно в эту таблицу ничего не просили добавлять, но она появилась и поэтому я переживаю
-
На eCopr є поле “Valid To”. Якщо людина вже тут в Канаді і чекає на свою PR картку , що значить ця дата на eCorp? Більше деталей - eCorp надіслали в березні 2024, valid to стоїть травень 2024 - менше ніж за 2 місяці. Що це може значити?
-
Після завантаження форми 5546, мілітарі айді та інших документів з додаткового запиту, скільки в кого пройшло часу до наступного апдейту в кабінеті IRCC? І що то був за апдейт?
-
На eCopr є поле “Valid To”. Якщо людина вже тут в Канаді і чекає на свою PR картку , що значить ця дата на eCorp? Більше деталей - eCorp надіслали в березні 2024, valid to стоїть травень 2024 - менше ніж за 2 місяці. Що це може значити?
-
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Якщо я головний апплікант, то свою історію я пишу від свого імені (я). А як бути з чоловіком і дітьми? Їхню історію я описую як оповідач(він, вона). Чи вони наче самі це пишуть від своєї особи (я)? Заздалегідь дякую.
-
❗️❗️❗️ Хочу порекомендувати дійсно корисний канал youtube.com/@mamprivetyapokushal , де можна знайти покрокові інструкції подачі на PR на провінційний та федеральний рівні, багато корисної іншої інформації для новоприбулих, а також подорожі по Канаді та за її межами. Тому за найякіснішим контентом переходьте по посиланню. А ще у Ігоря є telegram-канал, де окрім корисної інформації ви знайдете «своє» комʼюніті 🤗 t.me/mamprivetyapokushal
-
Привіт в кого так було, дитині при вїзді дали візотор рекорд на менше ніж три роки, зараз зробила новий паспорт подала з ним на пррдовження вони не продовжили, в кабінеті стоїть та сама expired date під final decision, і написано your status is valid на той самий строк що булр