PR CUAET
-
Дякую!
-
Вона посилається на meeting notes того ж самого комитету та пркдставника IRCC. Я зробила скрін. Там сказано що так розглядають у загальному потоці. АЛЕ, не сказано що у загальному потоці сімейного спонсорства!! Такої інформації немає і вона її додумала
-
А запрашивали вообще 14к в сентябре 23го еще (см. Открытое письмо Даниэль Смит к Трюдо), 14.5 на 25ый и 15к+ на 26ой
-
Ну стандарт до 10 днів, а приходять по різному :) це факт.
-
Це якийсь капець…
-
Мало 😟
-
Цікаво скільки потім залишиться?)
-
Я думаю да. Так всегда было, кому не хватило, то раздают потом с новых квот.
-
Тобто квоти 2024 зараз йдуть ще на тих хто подався в грудні/листопаді? Хтось володіє інформацію?
-
Підкажіть, будь ласка, а закордонний паспорт в дочки до якого року?
-
Не пам'ятаю назву посади
-
Зараз сек'юріті коди приходять дуже швидко. Нам приходили десь на четвертий-п'ятий день
-
Вроді хтось ще того року казав що будуть просити країни не полегшувати для українців легалізацію
-
Ну это все прекрасно, но война еще идет и отправить нас домой в войну.. ну точно такого не будет... как и Европа продлевает все время защиту
-
Ну як мінімум вони просять щоб не спрощували для укр
-
Маєте ще отримати апдейт що ваші длкументи по дозапиту були отримані. А далі вже медицина, background Check і тд. Тут вже як повезе, но переважно це кілька місяців точно.
-
Спробуйте у чаті написати Agent. Після цього в більшості чатів виконується з'єднання з оператором-людиною
-
Я тоже так думаю.
-
Это очень тонкая тематика, но из недавних новостей там где посол (не помню имя, помнб, что женщина), вслух озвучила ~ "Киеву надо вернуть людей восстанавливать госво"... Лишь подтверждает мои мысли, что без палок от нашего правительства точно не обходится... ИМХО (!!!) июо тема очень скользкая и сложная и чуток не по тематике чата)
-
Це дуже хороша дівчинка, працює на фермі в Нової Шотландії. Робить цікаві відео, сама на так давно отримала ПР з допомогою еміграційного консультанта, але сама ні яким боком до імміграційної служби не відноситься. Тому я би не стала слова розцінювати як факт!
12 Jan 2024, 17:45
112383/472087
about a minute ago