PR CUAET
-
Дякую!
-
Просто выбираете "фото", а не "документ" и сканируете с двух сторон. Сохраняете в пдф одним файлом. Усьо
-
Ну це дійсно дивно, можливо їм наша держава сказала що багато хто хоче вернутись😂
-
Они говорят: что-то людей из Манитобы все больше и больше и други провинции, много к нам летит. А все потому что только Оттава открывает слоты более менее
-
Но при этом эта фраза, ИМХО, по интонации отличается от статистики, которая нынче активно гуляет "90% укр хотят остаться в Канаде"
-
Я живу у ванкувері, відправляла в едмонтон
-
Вітаю .Добре хоч Оттава слоти виставляє.Через всю країну летіти ,але що поробиш.
-
Підкажіть будь ласка як скачати форму lMM5710 (OWP)
-
Мани ордер Embassy. Отправлять не очень хотят по почте, но соглашаются предупреждая что может потеряться документ.
-
Так ви зареєструвались 😀 Просто маєте обмежений доступ до вашого аккаунта. Через 10 днів прийде security code на поштову адресу і ви його внесете в ваш аккаунт, щоб мати повний доступ. Із даної інформації видно, що декларація подана і cra видасть NOA 8 квітня, що значить що податкова обробила вашу декларацію.
-
Ну желание квебека "самим решать иммиграц.политику" лично Трюдо ехал и "послал" их.. =/ Сомневаюсь, что федералы выдадут 10к квот сверху еще и чисто под укр. Хотя было б хорошо, как в МБ отдельные выборки укр в провинциалках
-
Все. Документы поданы на паспорт в Оттаве.
-
Я дзвонила там робот веде через підказки. І потім на сайт.
-
Скажіть будь ласка, через скільки часу можна перездавати?
-
Доброго дня, підкажіть, чи можна відправляти в Оттаву, якщо живеш в Ванкувері?
-
То не страшно. Від цього термін дії першого перміту не зменшується. Він продовжує діяти
-
Хоть бы не уменьшили
-
Family class то інша загальна програма. Я зрозуміла з дат які обозначили окремо в останньому пункті. Бо з 23 жовтня - це мабуть про нашу програму хоча вони не назвали конкретно.
-
Незнаю, добре що написали щось за українців😅😅
-
Альберта то впряглась, а от чи дадуть федерали ці +10к квот це дуже сумнівно
12 Jan 2024, 17:45
112403/474652
3 days ago