PR CUAET
-
Аа, зрозуміла👍
-
Добрый день!) Подскажите пожалуйста, я верно поняла, что можно попросить их отправить паспорта на домашний адрес? Вы так сдедали? Надо принести собой конверты сразу? Или там можно заказать с курьером?
-
+1 (647) 217-7012 [email protected] Тетяна Карбованець
-
Привіт!) а переїзд до Канади потрібно вписувати як travel history?
-
Дякую. Напишу лист пояснення офіцеру, може врахує
-
Це хороша порада! додам ще що краще ваші персональні дані не надавати АІ, а додати в лист пізніше (імена, дані документів і тд). Також після першої ітерації добре написати «а тепер скороти і спрости цей лист». Результат буде вже більше схожий на те що ви могли б написати самі і не буде зайвих беззмістовних абзаців. Кращий ЛОЕ - короткий, змістовний і без фраз які можна трактувати по-різному
-
Так. Півтора місяця чекала
-
Тоді - так. Це ПНП ЕЕ, я б подавала, і потім з +600 пішла б на фед рівень
-
Я досі не впевнений. Зателефонуйте ще ви запитайте. Але мені вони сказали що IRCC завалені роботою і не треба їх зайвими заявками турбувати якщо у вас ще рік попереду. Також вони запитали що ви збираєтеся вказати як причину подовження? Зняття обмежень? Це можна лише якщо ви збираєтеся працювати у тих сферах що заборонені у перміті
-
Привіт!) а переїзд до Канади потрібно вписувати як travel history?
-
Сьогодні отримав ECOPR нарешті можу написати, програма Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway - через Express Entry: 30 жовтня 2023 - надіслав заявку на участь в провінційній програмі 6 листопада 2023 - отримав номінацію від провінції 7 грудня 2023 - New Round Express Entry (Місяць не було розіграшів через баги які фіксили) 10 грудня 2023 - Application Submitted (одразу і пройшов Medical exam на всякий випадок) 19 січня 2024 - здав Biometric (запит прийшов десь 15го) 5 лютого 2024 - Final Decision 4 березня 2024 - Portal 1 (звонив їм раз десять казали що відправили ще 5го, але лист не приходив від них) 6 березня 2024 - Portal 2 (в той же день завантажив адресу і фото в PR Portal) 27 березня 2024 - ECOPR нарешті Весь процесс зайняв з моменту подачі 4 місяці 26 днів (з здачею тестів і підготовкою документів мабуть всі 7)