PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, що писати в анкеті в *точне місце останньої адреси реєстрації*, якщо в українському паспорті прописка залишилась на окупованих в 2014 теріторіях, але з того часу була *справка переселенця* в Києві?
-
Доброго дня. Читаю чат і якщо можна, підтвердить моє понімання. Чи можемо ми ловити слоти на дітячі паспорта у усіх 3х консульствах, чи є якийсь обмеження по реєстрації у Канаді. Отава виставляє слоти у 8pm, Toronto не має конкретного часу, Едмонтон якось відповів, що виставляє слоти у 6, 7 або 8pm за місцевим часом. Чи так? 3 місяця поки ще не принесли результата у полюванні нажаль.
-
От воно що! Дякую за інформацію)
-
Може залежить від провінції?
-
Я не шарю, як це працює. Чому в одних є запит на мілітарі, в інших немає? В мене 2 знайомих вже 6 місяців чекають і двом недавно прийшов мілітарі
-
Доброго дня! Підкажіть, що писати в анкеті в *точне місце останньої адреси реєстрації*, якщо в українському паспорті прописка залишилась на окупованих в 2014 теріторіях, але з того часу була *справка переселенця* в Києві?
-
Але все одно процесс дуже швидко йде ,навіть по non-express 5-6 місяців
-
Так
-
Доброго вечора всім! Питання наступне. Я громадянка України, чоловік громодянин Індії. На днях приїхали до Канади та отримали work permit. У мого чоловіка сестра громадянка Канади,його мати має грин карту. Чи є у нас шанс подати на ПР за програмою Family reunification до кінця жовтня? Дякую за відповідь заздалегідь!