PR CUAET
-
Але все одно процесс дуже швидко йде ,навіть по non-express 5-6 місяців
-
Можете ловити слот на паспорт у будь-яке Консульство
-
Мені взагалі нічого не приходило, не вказав нічого за мілітарі. Можливо тому що не призовного віку)
-
Может можно сразу , при заполнении заявки, указать где-то почему не служил, чтоб потом меньше вопросов было?
-
Доброго вечора, чи є україно- російськомовний нотаріус в Шарлоттотауні,дякую
-
Так
-
Hey there Mr, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Ні, ви не підходите під категорію цієї програми.
-
Доброго вечора всім! Питання наступне. Я громадянка України, чоловік громодянин Індії. На днях приїхали до Канади та отримали work permit. У мого чоловіка сестра громадянка Канади,його мати має грин карту. Чи є у нас шанс подати на ПР за програмою Family reunification до кінця жовтня? Дякую за відповідь заздалегідь!
-
таке питання ще, що цей тимчасовий номер AOR дає, і чим відрізняється від постійного ? дякую!
-
Дякую за відповідь!
-
Hey there Світлана, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Чекаємо знову, в деяких моментах неприємна новина, але, все ж таки Альберта наголосила про українців. Тому ще ж не сказали остаточно що квот немає.. хоч трохи надія є що нас не залишать хто подався в 2024 році
-
Hey there Halyna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую!
-
якщо у них 1200 заявок наразі-могли б швидше рухатися, а не обробляти 10 перших заявок, які подалися з 24 жовтня по 1 листопада
-
При подачі я заповнювала мілітарі форму (за чоловіка) і вказала у всіх віконечках н/а. Був дозапит на мілітарі. Тому має сенс при заповненні форми, якщо ви не служили, одразу додавати лист-пояснення
-
ми вже обговорювали це тут з Остапом. згідно анкетування українців до кінця програми(24.10.2024) планують податися 7000 людей/заявок. Багато не подалися ще, бо по півроку чекають довідки з консульства, хоча довідку можна подавати і без консульства.
-
Они не будут рассматривать тех кто подался в январе ( в начале февраля) ?
-
Hey there Antonina, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
112523/430568
3 minutes ago