PR CUAET
-
Hey there Halyna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую!
-
якщо у них 1200 заявок наразі-могли б швидше рухатися, а не обробляти 10 перших заявок, які подалися з 24 жовтня по 1 листопада
-
При подачі я заповнювала мілітарі форму (за чоловіка) і вказала у всіх віконечках н/а. Був дозапит на мілітарі. Тому має сенс при заповненні форми, якщо ви не служили, одразу додавати лист-пояснення
-
ми вже обговорювали це тут з Остапом. згідно анкетування українців до кінця програми(24.10.2024) планують податися 7000 людей/заявок. Багато не подалися ще, бо по півроку чекають довідки з консульства, хоча довідку можна подавати і без консульства.
-
Они не будут рассматривать тех кто подался в январе ( в начале февраля) ?
-
Hey there Antonina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Підскажіть, а хтось відправляв поштою (фізичною чи електронною) заяву на доставку паспорта з України в консульство та чек? Цікавить Торонто В інструкції написано «Подати особисто до Генконсульства..»
-
в анкетуванні була цифра, що 7% куаетців, які вже тут, планують податися. якщо статистика каже, що з 250 000 повернулося 150 000 назад в європу, то 7% від тих що залишилися в Канаді-це і є приблизно 7000 які будуть подаватися за програмою "24жовтня"
-
Тому що ми з Криму, тільки прилетіли до Канади
-
Ничего, ждать не проблема, главное чтобы рассмотрели)
-
Это ещё месяц ждать
-
30.01
-
Мою вчера открыли. Заросили пейстабы и т4 форму. Жду реакции
-
Ви коли подались?
-
Спасибо ❤️ от каждого слова уже инфаркт 😅
-
Доброго дня, шукав відповіді, але так чіткої і не знайшов. Завантажую фото на федеральний етап, у вимогах фізичне фото і на зворотній стороні ПІП і дата народження. Це все вірно? І ті фізичні фото сканувати?
-
Будуть
-
Будут. Вчера открыли от 29.12 заявки
-
Я не можу відповісти на це питання. Зараз розглядають за грудень місяць
12 Jan 2024, 17:45
112536/434463
38 minutes ago