PR CUAET
-
З відповіді на 1 питання виходить, що програма може бути припинена раніше з огляду на більш популярні стріми?
-
Відправляють Canadian post? Чи якоюсь іншою поштою?
-
Hey there Sashа, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Поки що ІРСС не просять апостиль з іноземних документів!
-
Апостиль на довідці з Литви про не судимість потрібен апостиль?
-
Вітаю, те саме з того ж пулу - сьогодні отримали!
-
Hey there Oksana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Подскажите пожалуйста, при подаче на куаэт, в пункте про военную службу, написали что не служил, хотя на самом деле служил с начала войны и уволился через год. Есть военный билет с отметками Визу получил и уже в Канаде. Что делать в такой ситуации, можно ли как-то дополнить информацию, стоит ли это делать сейчас и могут ли аннулирован wp из-за этого?
-
Дякую. Просто конверт потрібно надати їм, чи ще щось? І як сплатити за цю послугу?
-
Останній раз було пару слотів у січні.
-
Да, Канада пост, но много раз предупреждают что может потеряться. У них есть один паспорт который пытаются найти
-
Скажіть, будь ласка, якого числа Ви відправляли заявку на номінацію? Я просто по цьому ж стріму подавався, тому цікаво скільки часу ще чекати на їхнє рішення.
-
Підкажіть, чи знаєте якийсь додаток, який може згенерувати український номер телефону? Щоб можна було в Україну без комісії подзвонити. Типу Fongo для генерації канадського номеру, тільки тепер для генерації українського
-
Hey there Иван, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Де є ця статистика про те скільки людей повернулися в Європу?
-
Hey there Serge, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Підскажіть , скільки часу в середньому займе , що б здати з 3 на 4. з репетитором 2р/тижлень. ? Якщо є проблеми з навчанням і дуже тяжко дається читання і писання.
-
2000 для Канады смешная цифра,на программу по спонсорству ежегодно подают 100000 с небольшим хвостом аппликаций
-
Я думаю, що я була неоформлена. Я хочу подати декларацію, але не можу, бо не маю їх Релеве
-
"BIP" від Лайф.
12 Jan 2024, 17:45
Post 112604 of 400572
9 minutes ago