PR CUAET
-
Хіба для білого паспорту потрібен слот?
-
Між здачами (2 місяця) слухала щодня і розбирала різні інтервʼю
-
Hey there Iryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Це реально бо я отримала таку відповідь від консульств країн шенгену (Польщі Німеччини та Литви)
-
Залежно в яку країну летіти. Якщо країна шенгену то не пустять навіть на реєстрації думаю. Але ми будемо через Турцію та Молдову
-
Нажаль так( там ц списку ця послуга окремо під запис ..
-
Вибачте, все читаю та не розумію, це чиїсь припущення, чи реальна ситуація на кордоні, що зі вклейкою в паспорті дитини не пускають на літак?
-
В чергах є для цього окрема опція також. Можливо в даних реаліях можна і без черги, але все ж треба питати
-
www.virtualnb.ca/?utm_source=newcomerscanada&utm_medium=facebook&utm_campaign=alberta&fbclid=PAAaaYP0AAuzr0x_-ln3V2_DJHPjUPafeZTRblYS0583Hjg6rtkw0mcWWcDIM_aem_Ac4M-CKnyVhMq_fZnyn96ndvF90riU_FFapktTvIA2-2j0_4yQRehM4_131r0X3vk99MFMHxYDqAVYDnISs5fcKU
-
Я дуже сподіваюся що Турція та Молдова пропустять, єдина надія на них.. ну і на те що до осені в Європі нічого ще не почнеться і повітря не буде закрите 🙈 чомусь за це ще переживаю..
-
@OstapBosak
-
Ну так сюди зрозуміло. Ми теж так летіли сюди. Але нещодавно змінились правила. Це по перше. А по друге ви вже були там бо вас випустили в Європу з України, тобто ви тікали від війни і пускали всіх тоді. А з третьої країни де немає війни тим паче літаком, то вже інше..
-
Я в вересні летіла так сюда з 2 дітьми. Не маленькими. Сідала в Німеччині та ще й пересадка була в Європі. Вони звичайно були здивовані, але пропустили.
-
Позвоните и узнайте по телефону,что делать в Вашем случае
-
А у вас в Європі був якийсь статус? Чи ви просто з України виїхали і одразу на літак до Канади?
-
Що саме він сказав про українців ?
-
Всім доброго вечора, які державні платежі по цій програмі (дорослі і діти) і на яких етапах вони оплачуються?
-
Можливо, хто їх знає. Цікаво те, що всім членам родини ВП дали до 2025 року, а сину, якому 4 роки, дали до 2027 року.
-
Доброго вечора, хотіла б поспілкуватись із досвідченим Canadian crypto tax lawyer і отримати консультацію стосовно зменшення бази оподаткування за рахунок capital losses від крипто. Чи є у нас такі в групі? Або може ви знаєте когось, хто є знавцем у цій темі, і можете порадити? Дякую заздалегідь.
-
Десь 3 тижні
12 Jan 2024, 17:45
Post 112819 of 385989
about a minute ago