PR CUAET
-
Ну, якщо їх консультант рекомендує виїхати після подачі заявки, бо "потім ніхто перевіряти не буде", то краще порадитися ще хоча б з одним консультантом.
-
Hey there Halyna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Помітив також що інформація про медицину пропала якраз тоді, коли пройшов рівно рік після проходження медогляду. Певно варто написати в IRCC і запитати чи все в них там добре
-
Hey there Vitalii, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую
-
Якщо виконуєте умови полграми то не варто за квоти переживати
-
Тобто можна не напружуватися?
-
Є інф на офіц сайті, по суті не буда вичерпана квота по tech pathway.
-
Не має значення рік чи більше, її перезараховують все одно! Але є такі щасливчики в лапках, яким приходить повторний запит на медицину. Може відсотки 3-5 коли просять пройти не дивлячись на попередні медогляди. Моя донька була таким щасливчиком і прийшлось робити їй новий медогляд 🙄
-
Не підійде, хіба по fsw ee як закордонний досвід буде рахуватися
-
Hey there Alex, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую
-
В какое Вы звоните?позвоните в Оттаву туда без проблем можно или напишите письмо отвечают в течении 3 х дней. Это я об Оттаве. Сама обращалась ниодин раз. Правила одинаковые наверное
-
В консульство невозможно дозвониться 😅
-
Спасибо большое за информацию
-
Сколько времени занимает рассмотрение в Ниагаре, после первого одобрения ?
-
Good to know 🙌
-
Hey there Анна, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Нет сроков у меня после первого одобрения до решения 8 месяцев
-
І маю також таке запитання: маю Statement of investment income T5 зв 2023, сума як я читаю не підлягає оподаткуванню - Interest from Canadian sources $17.47, але написано, що якщо видали Т5, то краще її в Т1 декларацію записати. Заповнюю декларацію за допомогою Wealthsimple і чогось ніде не бачу запитання про це, то де ж цю суму вказувати? Підкажіть будь ласка, дякую.
12 Jan 2024, 17:45
112848/386700
5 minutes ago