PR CUAET
-
І маю також таке запитання: маю Statement of investment income T5 зв 2023, сума як я читаю не підлягає оподаткуванню - Interest from Canadian sources $17.47, але написано, що якщо видали Т5, то краще її в Т1 декларацію записати. Заповнюю декларацію за допомогою Wealthsimple і чогось ніде не бачу запитання про це, то де ж цю суму вказувати? Підкажіть будь ласка, дякую.
-
Так, само. Відправила ще в середині січня, до цієї пори чекаємо на довідки. Едмонтон.
-
Всім привіт! Маю питання, що робити, якщо декларація вже подана , але в дохід помилково не внесено суму від праці самозайнятої особи. Чи ще можна показати цей дохід у декларації?
-
Підкажіть будь ласка. Якщо хочу окремо себе та окремо жінку подати. Треба окремі акаунти створювати чи в одному все можно зробити?
-
UPD: Знайшла де додати цю форму, та не дивлячись на те, що не маю нічого в полях Actual amounts of eligible dividends та Taxable amount of eligible dividends, тобто ніяких дивідендів не зароблено, коли я цю форму додала, у мене такс рефанд зменшився на $5 😄 І як це тоді, виходить, працює?
-
З приводу розміщення реклами напишіть @prcuaetua або модераторам.
-
У сина паспорт дійсний до 20 березня 2025 року, вчора були в консульстві подали заявку на новий паспорт. Треба читати законодавство. Консульства правила не встановлюють.
-
Ви маєте на увазі кризис форму? Дякую за відповідь 🙏
-
Через веб форму надішліть Лист пояснення + скан перекладеного військово білету. Поясніть чому ви не вказали дані. Вп не відмінять, але в майбутньому в інших аплікаціях проблеми можуть бути, військова документація наразі гаряча тема для українців хто подає на ПР