PR CUAET
-
А если работодатель отправил почтой, то Т4 появится в кабинете СRA позже или вообще не появится?
-
Спасибо буду пробовать!
-
По ідеї мав би пізніше зʼявитись
-
Доброго дня, з’явилася можиливість допомогти з довідками з Ірландії, деталі напишу в особисті
-
Не обязательно Украинский . Я регистрировалась на ДIii и Могобанк и указывала действующий канадский номер !!!
-
Ні, нажаль, це тільки початок розгляду Вашого файлу.
-
Hey there Ihor, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there Anastasia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Добрий день. Виникає така сама помилка. Не розумію в чому причина. Ви вже розібрались що може бути не так?
-
Скажіть будь ласка скільки років пише Wes освіти якщо в Україні закінчив університет маєш спеціаліста-зараз типу магістра.
-
В самому верху анкети на якому з 4 пунктів галочка?
-
Hey there Dina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
В Квебеку не так много,если посчитать сколько выдано RAMQ- в районе 9000 мед. страховок ( на человека, конечно, ключпя детей)
-
Та дали б нам вже ті аори....бо в них як не Christmas, то вже і Easter😞😞😞
-
Скажіть я ж правильно розумію що нема сенсу подавати на подовження ворк перміту якщо попередній перміт та паспорт (!!) закінчуються в 2025. Спочатку паспорт треба продлити, а це не швидка процедура
-
а ви з власного досвіду Дзеру радите?
-
Hey there Nataly, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Правда! И все получилось?
-
Підкажіть будь ласка! GCKey кабінет робила для продовження візи доньки. Для продовження WP краще зробити новий?
-
Попробуйте сменить браузер. У меня похожая проблема была с заполнением разных апликаций.
12 Jan 2024, 17:45
112945/432435
5 minutes ago