PR CUAET
-
Основы инвестирования для чайников Иммигрировав в Канаду🇨🇦, я расскрыл для себя возможности инвестирования в ценные бумаги. В моем портфеле акции Apple, Intel, Microsoft, Disney, Coca-Cola и других известнейших мировых компаний. Если бы в 2013 году во время первой поездки в США🇺🇸 я купил акции Netflix, то сейчас бы мог их продать в ДЕСЯТЬ РАЗ дороже. Средний же американец, который инвестирует по $100 в месяц на протяжении 30 лет, в конце этого срока получит около $150000💵 Я очень рекомендую начинать вам инвестировать, это можно делать не только из Канады. Вкладывание денег на бирже возможно практически из любой страны, надо только найти брокера, который оказывает подобные услуги👌 Смотрите мое новое видео, в котором я рассказываю о базовой финансовой грамотности, о том, почему надо инвестировать, во что, о преимуществах и недостатках акций перед облигациями, и чем отличается активный инвестор от пассивного.
-
Як працює рахунок Registered Education Savings Plan (RESP): 1. Відкриваєте рахунок на ім'я дитини в інвестиційній компанії (через банк або Questrade, Wealthsimple, Qtrade та інші компанії). Для цього потрібно мати на дитину SIN. 2. Інвестиційна компанія або брокер подає вас на урядові гранти, які збільшують ваші заощадження на 20% (ліміт $500 на рік). Також разово грант CLB дає вашій дитині $600 на рахунок. 3. Ви робите регулярні заощадження, інвестуєте ці гроші в депозити, бонди, GICs, фонди та акції. 4. Урядові 20% виплачуються щомісяця (за попередні періоди) або, коли ви вносите депозит). Оскільки в мене автоматичне поповнення рахунку RESP для сина, то урядові 20% приходять щомісяця. Щоб отримати щорічний максимум від уряду ($500), потрібно відкласти на рахунок RESP $2500 на рік. Звичайно ж, можна відкладати і більше щорічно, однак грант тільки $500 на рік. Скріншот - з рахунку на платформі Questrade. Як бачимо за минулий рік було понад $2800 депозиту. Others - це грант. Максимум $500.
-
Не зрозуміла запитання. На сайті є список необхідних документів і форма, роздрукували і заповнили . А в консульстві підписали заявку стосовно того щоб залишили старий паспорт на руках
-
⚡️Аббревиатуры, которые могут встретиться в иммиграционном процессе (и навигация хэштегами по каналу для некоторых из них): AINP – Alberta Immigrant Nominee Program #ab AIP – Atlantic Immigration Program #aip AOR – Acknowledgment of receipt BCPNP – British Columbia Provincial Nominee Program BOWP – Bridging Open Work Permit CAQ – Certificat d'Acceptation du Quebec CBSA – Canada Border Services Agency CEC – Canadian Experience Class #cec CELPIP – Canadian English Language Proficiency Index Program CIC – Citizenship and Immigration Canada CIO – Case Processing Centre in Ottawa COPR – Confirmation of Permanent Residence CPO – Central Processing Office CRS – Comprehensive Ranking System CSIS – Canadian Security Intelligence Service ECA – Educational Credential Assessment #eca EE – Express Entry #ee EOI – Expression of Interest ESDC – Employment and Social Development Canada ETA – Electronic Travel Authorization FOSS – Field Operations Support System FST – Federal Skilled Trades FSW – Federal Skilled Worker #fsw GCMS – Global Case Management System #gcms GTS – Global Talent Stream H&C – Humanitarian and Compassionate #hc HRSDC – Human Resources and Skills Development Canada IAD – Immigration Appeal Division IEC – International Experience Canada IRB – Immigration and Refugee Board IRCC – Immigration, Refugees and Citizenship Canada ITA – Invitation to Apply LMIA – Labour Market Impact Assessment MPNP – Manitoba Provincial Nominee Program #mb NOC – National Occupational Classification #noc NSNP – Nova Scotia Nominee Program OWP – Open Work Permit OINP – Ontario Immigrant Nominee Program #on PCC – Police Clearance Certificate PEI PNP – Prince Edward Island Provincial Nominee Program PNP – Provincial Nominee Program #pnp POF – Proof of Funds #pof PR – Permanent Resident QSWP – Quebec Skilled Worker Program #qc RCIC – Regulated Canadian Immigration Consultant RNIP – Rural and Northern Immigration Pilot RPD – Refugee Protection Division SDS – Student Direct Stream SINP – Saskatchewan Immigrant Nominee Program #sk TEF – Test d'Evaluation de Français TFW – Temporary Foreign Worker TRV – Temporary Resident Visa #trv WES – World Education Services YNP – Yukon Nominee Program Что-то забыли? 🤔 Пишите в комментах, добавим! #pinned 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться
-
Підкажіть будьласка хто може перекласти довідку про несудимість з України?
-
Підкажіть будь-ласка як відбувається процес 🙏 або де переглянути інформацію)
-
Оптимістично ))) МЗС навіть сплаченому курʼєру dhl , два місяці , готовий паспорт не може віддати ((
-
Дякую 👍
-
www.bundesjustizamt.de/EN/Topics/FederalCentralCriminalRegister/CertificateofConduct/CertificateofConduct_node.html
-
якщо чесно, то я не дуже розумію які саме є етапи. Поки що для мене це федеральний етап. З повідомлень в цьому чаті я зрозумів, що він складається з якихось "під-етапів". Також я так розумію що є експрес-ентрі і нон-експрес ентрі програми. І між ними є різниця в процесінг тайм. І ще маю питання - то по нон-експрес ентрі вже ніякі бали не рахуються?
-
І зняття обмежень і те, що ви називаєте "продовженням" - це все подача на новий воркперміт, тільки у анкеті різні галочки. Подавайте зараз на зняття обмежень до 31.03.2024 - у вас залишилось 3 дня. Вказуйте дати очікуваної праці ще на три роки і заповнюйте по інструкції на IRCC для CUAET. Після вже шансу отримати ще на довший строк не буде. Але і зараз - це тільки шанс.
-
Підкажіть ще будь-ласка, як ви завірили свою заявку, в консульстві Німеччини?