PR CUAET
-
Оптимістично ))) МЗС навіть сплаченому курʼєру dhl , два місяці , готовий паспорт не може віддати ((
-
Дякую 👍
-
www.bundesjustizamt.de/EN/Topics/FederalCentralCriminalRegister/CertificateofConduct/CertificateofConduct_node.html
-
якщо чесно, то я не дуже розумію які саме є етапи. Поки що для мене це федеральний етап. З повідомлень в цьому чаті я зрозумів, що він складається з якихось "під-етапів". Також я так розумію що є експрес-ентрі і нон-експрес ентрі програми. І між ними є різниця в процесінг тайм. І ще маю питання - то по нон-експрес ентрі вже ніякі бали не рахуються?
-
І зняття обмежень і те, що ви називаєте "продовженням" - це все подача на новий воркперміт, тільки у анкеті різні галочки. Подавайте зараз на зняття обмежень до 31.03.2024 - у вас залишилось 3 дня. Вказуйте дати очікуваної праці ще на три роки і заповнюйте по інструкції на IRCC для CUAET. Після вже шансу отримати ще на довший строк не буде. Але і зараз - це тільки шанс.
-
Підкажіть ще будь-ласка, як ви завірили свою заявку, в консульстві Німеччини?
-
Дякую)
-
Можливо. Але це все і є МЗС ((
-
Не можна писати неповні, система не пропускає Треба писати скільки ПОВНИХ років ви мали. В вас повних 1 рік, 5-6 місяців не є повноцінним роком Я писала 1 рік Тим не менш офіцер пробачить по даті скільки дійсно було навчання Можете ще завантажити диплом + транскрипт в документах Я так вантажила всі вищі освіти + транскрипти з останніх двох