PR CUAET
-
Не можна писати неповні, система не пропускає Треба писати скільки ПОВНИХ років ви мали. В вас повних 1 рік, 5-6 місяців не є повноцінним роком Я писала 1 рік Тим не менш офіцер пробачить по даті скільки дійсно було навчання Можете ще завантажити диплом + транскрипт в документах Я так вантажила всі вищі освіти + транскрипти з останніх двох
-
Дякую 👍
-
Notary public
-
Про те що консульство , це підрозділ МЗС ? Загально відомий факт 🤷♂️. Тому і не розділяю їх. В консульстві сказали , що все отримали і передали. Чекайте , коли і міграційна служба передасть ( і так вже два місяці
-
В нотаріуса
-
Dhl мені теж відповіли , що поки не було повідомлення , що можна забрати (
-
В мене консульство передало інфо до МЗС за 2 тижня і МЗС передало паспорт до DHL ще за 2 тижня . На це я отримала вже лист від DHL з номером їх трекінгу. Але цей лист я спочатку пропустила і знайшла тільки через тиждень пошуком у пошті по слову DHL
-
Есть те, которые сейчас ждут решений по другим программам ПР, чтобы потом успеть податься родственникам из родителей, братьев, сестер, не депендант детей . Есть те, которые подавать будут в последний месяц, так как мужья/отцы не могут пока выехать из Украины, поэтому лучше решение о ПР отодвинуть на попозже.