PR CUAET
-
Всім привіт. Така ситуація, що змінила адресу, подала через веб форму зміну, а вчора прийшли запити на мед огляд і біометрія з вказанням ще старої адреси. Так розумію, що ще не обробили інформацію з веб форми. Чи це може викликати питання/проблеми? В когось може було подібна ситуація
-
18:00 по Торонто?
-
Не закриють. Це буде не гуманно і вони на це не підуть. Вони добре подумали, коли її відкривали. Вони дали рік на цю програму, так і буде.
-
Доброго дня! Чи є ще люди у кого така сама ситуація: Подача на виготовлення нових паспортів дітям до 16 Була у жовтні 2023 у Едмонтоні. По трекеру пише що паспорти виготовлені але не надійшли до установи. У квітні буде пів року як чекаємо на паспорти. Будь ласка напишіть у приватні повідомлення хто в такій самій ситуації
-
В яких? Ось у мене зараз ворк перміт з КУАЕТ. Приїхала рік тому. Медичні бенефіти ще діють лише до кінця квітня і все. Проїзний на автобус ще місяць можу купити зі знижкою - і все (в Сервісному центрі це підтвердили). Так само як і рекреаційна картка. Подовжити вищеперераховане можна лише, якщо в сім'ї низький дохід (якщо малозабезпечені), що вже жодного стосунку до КУАЕТ не має. Якщо не малозабезпечені - то не вийде. Тож домисли - то лише у вашій голові
-
Привіт усім, в мене є питання-прохання до тих, хто вже подався на ПР по гуманітарній програмі сам (чи не сам, але в курсі) і отримав піар, збираю документи РАЗОМ з міграційним консультантом, але хочу вникнути в усі деталі і тримати під контролем, нічого не пропустити! Буду вдячна кожному, хто відгукнеться Можливо зразки документів, може контакти чи люба допомога буде доречна 😌
-
Підкажіть будь-ласка по формі 5257b. В ній треба заповнити історію подорожей за останні 5 років та здається про участь у воєнних організаціях (це просто чоловік заповнював). Я від його імені питаю в чаті. Чи хтось її заповнював? Бо коли чоловік натискає validate, штрих код не з'являється.
-
Податися на нову візу зсередини Канади, оплатити fee і чекати на запит на вклейку
-