PR CUAET
-
Вітаю! Я подалася на продовження ворк перміту. Наявний ворк перміт дійсний до 2025 року. Мені терміново треба поїхати з Канади на певний час, але в заявці на продовження перміту було вказано що я не можу покидати Канаду до отримання рішення по продовженню, в інакшому разі я не зможу працювати в Канаді. Чи означає це що якщо я виїду з Канади то мій діючий ворк перміт буде анульований? Або це означає що моя заявка на продовження ворк перміту буде анульована?
-
Отримала номінацію по AOS 🥳 Подача 10.02 🤞 Отримання сертифікату 28.03 NOC 10022
-
Сподіваюся на це. Мене ще хвилює питання, що доньці 18 років і вона почала заявку с мого акаунта, підписи скрізь її. З цього ж акаунта я подавала їй на подовження стаді перміт але їй тоді ще не було 18. Я вже думаю, може створити їй окремий акаунт і ще раз з нього подати? Та чи не заблокують обидві заявки? Коротше, вже сил немає(((
-
Той лист стосується лише тих людей, в кого ворк перміт закінчується/закінчився. Якщо він у вас ще дійсний один рік, то протягом цього року ви можете виїжджати і повертатися до Канади (в межах термінів його дії). Якщо ж у вас ворк перміт закінчується, наприклад, в січні 2025, а ви повернетеся пізніше цього часу, то ви втратите статус
-
А скільки коштує заявка на 1 людину + супруг як dependant?
-
Нема вимог щодо мінімального часу працевлаштування, але ворк перміт того чоловіка/дружини, які працюють і мають ворк перміт, повинен закінчуватися не раніше, ніж через 6 місяців. Наприклад, якщо в вашої дружини до закінчення ворк перміту закінчилося 4 місяці, ви не можете податися на OWP.
-
А на AOR 4...я чекаю поки 2 місяці і якось хотілося б отримати вже 😂
-
П'ять тижнів
-
Рухі IRCC як раз йдуть на збільшення РR та зменшення воркпермітів, тобто тимчасових резидентів. Коли програма не має ліміту та має строки - дострокове її закриття має дуже-дуже низьку ймовірність. Тим більш якщо це програма PR . Програми закривають, які це потребують - тобто ті, які строків не мали. А ця програма має строк і сама завершиться 23.10.2024
-
Спасибі!