PR CUAET
-
і ще прохання - хто може надіслати мені application guide та document checklist бо в порталі у мене ці файли не відкриваються, що б я не робила
-
Ви коли робите аплікацію на ПР система надає вам персональний documents checklist після заповнення вами всіх форм. Бо, наприклад, довідки про судимість різняться, якщо є військова - буде нова форма на запит.
-
2900 двох дорослих, +250 дитина
-
Шо саме «занадто»?
-
Хто вже подався по програмі Family Reunification, і може за часів Радянського союзу жив на території інших країн СРСР, чи офіцер запросив довідку про несудимість з тих часів з країн, які зараз на тій території, де був Радянський союз? Наприклад, жили у 80-х в СРСР на території Росії , чи Таджикистану , офіцер просить тепер довідку з цих країн?
-
Як правильно ?
-
Якщо здавали medical exam більше ніж 12 міс ви вибирали no?
-
Я с 14 февраля жду
-
Які гарні новини зранку!! Вітаю вас 🥳 Думала що хоч би у травні почали 2024 розглядати))
-
Один раз телефонував. І нотуси замовив
-
Цікаво, чи хтось вже дійшов до цього етапу.. чи всі довідки про несудимість відразу просять докласти, коли створюєш анкету на ПР? Тобто відразу буде зрозуміло, що потрібні такі-то довідки про несудимість ще перед тим, як оплачуєш і відправляєш анкету
-
Зрозуміла, мейк сенс. А можете підказати на якому етапі сплачується біометрія? Щоб я не пропустила
-
Читаю чат каждый день и диву даюсь. Каждый день повторяются одни и те же вопросы и просьбы. « Кто подавался самостоятельно?» , « Посоветуйте консультанта» и « Как вы думаете какие у меня шансы?». Какие ответы вы ожидаете получить? Неужели настолько ленивы что не можете перечитать чат, или сделать запрос по ключевым словам. Вы решили заняться вопросом своего ПР так изучите уже доступную информацию, но зачем это делать самостоятельно, пусть это кто-то сделает за вас. Просто поставьте себя на место человека, который по-вашему должен отвечать на одни и те же вопросы каждый день как попугай при том что он уже получил долгожданный ПР и этот чат может уже вообще не интересен. Весь чат разделился на два лагеря подаемся сами нам ведь нечего терять и там все просто и те кто подаются с адвокатами, чтобы не упустить свой последний шанс получить ПР и не кусать потом локти. Далее. Посоветовать консультанта/адвоката, проверенные уже давно здесь размещены контакты, просто поищите. А рекомендовать своих до получения положительного результата возьмутся не все. И наконец «оцените мои шансы», вы точно этого хотите? Ведь здесь все специалисты и точно вам дадут ответ, который вы хотите услышать. Как правило эти дебаты 50/50 и заканчиваются рекомендацией сходить на консультацию. Надеюсь мой пост никого не оскорбит и не обидет. Просто подумайте здраво, опыт одних по этой программе не будет совпадать с вашим, может быть лишь отдельные моменты, подаетесь вы сами или с консультантом, каждое дело индивидуально и всех рассматривают разные офицеры, а там уж вообще может зависеть от их настроения. Эта программа как лотерея и повезет вам или нет никто не знает наперед.
-
Не буде зрозуміло одразу, бо довідка про несудимість- не обов’язковий документ для сабміту аплікації. Якщо не докласти одразу буде запит пізніше, але запит також просто на довідки про несудимість, без уточнення в які країни. І напевно лише пізніше може бути конкретний дозапит по країні. Ще не бачила такого в чаті