PR CUAET
-
Є ще?
-
У вас віза може бути тільки візітор, тобто туристична. Якщо ви скажете, що хочете ворк перміт, то вас не зрозуміють. Це так не працює. Ваша головна задача - потрапити в Канаду. Це туристична віза. Ну або отримати закритий дозвіл на роботу з Канади
-
Доброго дня підскажіть будь ласка ми здали аналізи в Dyna Life чи вони підходять для ворк перміту
-
Не вказати дітей то біг діл Неточності в заповненні ПР?
-
Якщо ви напишете, що їдете за ворк пермітом, вам з великою вірогідністю буде відмова, бо вже немає тих умов, які були по cuaet. Вихід один - туризм. Далі пробувати чоловіку подаватись на пр і підтягувати членів родини.
-
Про біометрію в Торонто. Не знаю, чому тут ніхто цього ще не написав, хоча зараз впевнена, що багато , хто про це знає і передає тільки "з вуст в вуста". Можливо здати біо в центрі на 559 College Street без запису, wolk in. Причому в 3 різні дні 3м особам це зайняло максимум 25 хв.
-
Лист-запрошення це від того, хто в Канаді і запрошує. Ми такий отримували від батьків, коли їздили в Канаду ще до cuaet. Той, хто запрошує має показати, що він тут міцно стоїть на ногах, а той, хто хоче отримати візу має показати, що у нього є чіткий зв’язок з домом і довести, що він повернеться, а не залишиться тут. Показати фінанси на рахунках. Тому я написала одразу, що візу отримати дуже не просто. Cuaet - то був подарунок долі, де були зняті всі обмеження.
-
Знаю про кейси, що не вказали дітей від першого шлюбу і не точності в заповненні були.
-
Не скажу, бо не знаю деталей точно.
-
Ні, ми їздили, хотіли подати без запису. Нас відправили ловити слот.)
-
Там был рурал
-
Всем привет. Вопрос по WP. Получила письмо о подтверждении заявки, что IRCC получила его и они обрабатывают. И сказано что прикрепить данное письмо к моего существующему WP и что я могу работать до Сентября 2024 года или до того момента пока получу ответ. У меня мой Ворк Пермит вообще до Октября 2025 года, почему сказано что могу работать до сентября 2024? Кто-то сталкивался с таким?
-
І для приїзду
-
спрацювало, дякую