PR CUAET
-
Ні, ми їздили, хотіли подати без запису. Нас відправили ловити слот.)
-
Там был рурал
-
Всем привет. Вопрос по WP. Получила письмо о подтверждении заявки, что IRCC получила его и они обрабатывают. И сказано что прикрепить данное письмо к моего существующему WP и что я могу работать до Сентября 2024 года или до того момента пока получу ответ. У меня мой Ворк Пермит вообще до Октября 2025 года, почему сказано что могу работать до сентября 2024? Кто-то сталкивался с таким?
-
І для приїзду
-
спрацювало, дякую
-
Це автоматичний лист. Він стосується тих, у кого ВП закінчується. Цей лист дає автоматично 6 міс на час розгляду справи. Це не стосується тих, у кого ворк перміт дійсний ще рік чи більше
-
Хтось може під сказати
-
А у мене таке питання. Не можу зрозуміти все гаразд чи треба щось робити з цим. Вперше син отримав (було йому 13 років) візитор, ми покидали Канаду, а коли повернулися і реєстрували мою маму в аеропорту, то й сину офіцер змінив візитор на ворк перміт і на той самий термін, що до цього був (тоді йому виповнилось вже 14 років). Не можу зрозуміти це погано і нам треба щось змінювати (як на стаді перміт) чи нічого жахливого? І буде це якось впливати на його майбутній вступ до коледжу, університету?
-
Привіт. У кого був дозапит на CV і Military records: скільки часу ви чекали від сабміту до Final decision по non EE PNP?
-
Це і є ЕЕ
-
a tech pathway?