PR CUAET
-
Це автоматичний лист. Він стосується тих, у кого ВП закінчується. Цей лист дає автоматично 6 міс на час розгляду справи. Це не стосується тих, у кого ворк перміт дійсний ще рік чи більше
-
Хтось може під сказати
-
А у мене таке питання. Не можу зрозуміти все гаразд чи треба щось робити з цим. Вперше син отримав (було йому 13 років) візитор, ми покидали Канаду, а коли повернулися і реєстрували мою маму в аеропорту, то й сину офіцер змінив візитор на ворк перміт і на той самий термін, що до цього був (тоді йому виповнилось вже 14 років). Не можу зрозуміти це погано і нам треба щось змінювати (як на стаді перміт) чи нічого жахливого? І буде це якось впливати на його майбутній вступ до коледжу, університету?
-
Привіт. У кого був дозапит на CV і Military records: скільки часу ви чекали від сабміту до Final decision по non EE PNP?
-
Це і є ЕЕ
-
a tech pathway?
-
Так, ваш поточний ворк перміт діє рівно до тієї дати, яка у ньому вказана. І наступний не анулює попередній, якщо там дата дійсна. У вас буде декілька дозволів і всі вони дійсні. Тут це питанн часто обговорювалось вже
-
Немає 🥲
-
Так, але ці клініки можуть бути акредитовані в одній провінції , а в іншій ні. Ви повинні були дізнатися де можете здати аналізи від клініки/лікаря що проводив медекзам.
-
EE: Хто скільки чекав на запит на біометрію & зарахування медикал?
-
EE: Хто скільки чекав на запит на біометрію & зарахування медикал?
-
Ні, Вам потрібен паспорт. Подивіться в дії, паспорт (данні) має зʼявитися, як тільки його виготовлять.