PR CUAET
-
Всім привіт! В мене питання, може хтось мені порадити бухгалтера для заповнення і повернення податків? Буду дуже вдячний!
-
Ок срін не дивився бо питання одні і ті ж самі
-
В цьому треба вказати теперішній статус, і терміни його дії
-
Наш досвід. Подались в суботу , в понеділок побачив в кабінеті суму , її в субботу і бухгалтер називав і дату повернення. через тиждень від подачі , отримали повернення
-
Він має надати вам номер своєї акоедитації, без неї ви не додасте його в порталі як представника.
-
Звичайно подавати
-
Hey there Yevhenii, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Совсем мало, к сожалению сроки первого ответа уже до 4 месяцев дошли и все растут.
-
АоР автоматично приходить після сабміту по ЕЕ. Запити здебільшого плюс мінус однаково.
-
Інформація!!!! Сьогодні був в Сервіс Онтаріо.Робив синові медичну картку. Сказали що після 31 березня будуть давати мед картки тільки тим хто працює фул тайм.
-
Доброго, подскажите, пожалуйста, приблизительный срок ответа на аппликацию? Вот прошло 2 месяца с подачи - это много или мало? Просто статус «сабмитед» на сайте. Никаких изменений.
-
Это ещё 13 марта было
-
Привіт👋! Я Валентина, психолог з досвідом. Ви можете звертатися до мене з будь-яких питань чи ситуацій, що турбують вас. www.instagram.com/valentyna_psychology_?igsh=MTgzdmh3a2l4eTBwMA%3D%3D&utm_source=qr
-
Hey there Valentina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Передзвоніть декілька разів. Буває що підключає до оператора, буває що ні.
-
В закреплённых сообщениях есть трекер можете примерно видеть статистику и заодно свой кейс туда добавить
-
Вітаю :) Що таке файнал десіжн? Це типу імейл має прийти!
-
Благодарю за ответ 😊
-
Матеріали для самопідготовки і вивчення французької
-
Максимум 6 місяців
12 Jan 2024, 17:45
113273/468957
3 minutes ago