PR CUAET
-
Всім привіт, Я закінчила освіту в 2016-му році, але загубила свій додаток до диплому. Щойно університет видав новий додаток і диплом в якому вказана дата отримання 2023 рік…що писати у aпостиль юа? Дату закінчення навчання, чи дату яка зараз стоїть на дипломі. Дякую☺️
-
Для ЕЕ не треба, в провінція може хотіти. Ну і возєднання українців теж треба
-
Може дурне запитання, але для чого свідоцтво про народження для повнолітньої особи. Може я була неуважна і не побачила його у списку документів, що вимагаються:( Це для усіх програм чи лише якоїсь конкретної?
-
По ЕЕ тільки один рік або два додають бали.
-
В Альберті- одразу можна податися, якщо знаходите таку ж роботу, як мали попередні 2.5 роки. Атлантичні провінції теж одразу якщо є місцевий роботодавець
-
Дякую
-
Добрый день, народ. Прошу помочь советом, потому что я ещё не имел опыта в трудоустройстве. Раньше занимался веб разработкой исключительно на украинских фриланс площадках, опыта работы по официальному найму нету. Чтобы составить резюме с которым возьмут на работу, нужно пройти какие то английские курсы по веб разработке, как доказательство навыков, помимо моих проектов? Или как я могу увеличить вероятность устроиться на работу? Потому что про рабочий опыт могу указать только несколько лет фриланса. Если да, то подскажите, пожалуйста, какие. Буду очень благодарен
-
Не підкажете, в якій провінції можна найшвидше отримати PR? Один рік роботи - чи це найшвидші умови?
-
Підкажіть, чи підходить свідоцтво про народження радянського зразку, чи треба отримати його сучасний український дублікат?
-
А чию адресу на ньому потрібно вказувати?
-
У мене питання бо я не знайшла в цій формі з листом розʼясненням про те що треба завіряти цю анкету,бо я зрозуміла що треба роздрукувати,заповнити форму і сплатити13€