PR CUAET
-
Hey there Nadiya, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Вітаю, скажіть будь-ласка, що ви до давали на запит military record?
-
На який час вам подовжили?
-
Вони ведуть розмови про це давно. Але новина від учора. Також її вчора опублікували на офіційному сайті Альберти
-
Я как бы слышал, что Смит беседовали с Трюдо ещё 13 по этому вопросу
-
Скріншоти на англійській ви маєте на увазі? Бо не можу уловити смисл
-
почитайте переписку вище, будь ласка. не закривають нічого
-
Какое наличие средств для ребенка,вы о чем?
-
А чого закривать програму?
-
Не поняла и половины. Всем обязательно нужно проходить медосмотр в течении 90 дней даже новорожденным, что вы хотите снять?
-
Hey there V, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
То в іншій гілці. Тут Альберта і її стріми
-
Зрозумів, дякую!
-
останній абзац:
-
На імейл не приходить, це коли в акаунті gckey в вкладці final decision отримуєте дату, коли було прийнято остаточне рішення по Вашому кейсу, але це ще не ПР!
-
Скажіть будь ласка, а потрібно прикріпляти Criminal Record Check з Канади в анкету на федеральному етапі? Бо там немає розʼяснення. Я правильно розумію, що туди треба додати канадський police certificate, український завірений + з тих країн, де ти був від 6 місяці
-
По Кэбэку тоже нарисовывается поддержка
-
і тут її можна завантажити www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.php
-
Ну, Альберта сама по собі проукраїнська провінція. Тож, принаймні, будуть вимагати якийсь pathway для українців. Інша справа, що не факт, що федерали згодні
-
Шановні спільното! Я приїхав по CUAET три місяці тосу. У мене таке питання: як подати документ для зняття умови про прохід мед огляду для дитини. В особистому кабінеті, я роблю нову application для цієї цілі, але в анкеті потрібно заповнювати дати роботи, але він дитина 10 років, не пускає, далі, якщо не заповнив. І ще одна з умов, наявність коштів для дитини. Чи хтось стикався з подібним?
12 Jan 2024, 17:45
113316/474652
7 days ago