PR CUAET
-
Нажаль так. І чим ближче фронт буде підходити до Європи тим менше будуть звертати увагу на наші права. Бо тоді або їх громадян відправляти на війну або нас
-
Дай Бог ,щоб я помилялась)
-
Схаменіться 🤦🏻♀
-
Це моє припущення виходячи з того,що відбувається. Реальність сурова.
-
Будуть давати одноразовий документ в кінцевою точкою -Україна. Щоб ніде не залишився.Ти або йдеш воювати ,або не людина (бо нема документів)
-
Интересно, что с самым процессом подачи на pr будет. Там минимум справка о несудимости, а максимум милитари рекорд
-
Так з Канади як виїхати?
-
Будуть давати одноразовий документ в кінцевою точкою -Україна. Щоб ніде не залишився.Ти або йдеш воювати ,або не людина (бо нема документів)
-
Якщо дивитись зі сторони України то вони пропустять і без документів тих хто вїжджає
-
Шо Ви вигадуєте 🤦🏻♀ Так, а потім всіх в тюрму або на фронт.
-
Ну моє припущення,що спочатку не будуть продовжувати чоловікам ,далі підуть на дітей -подавити документи на отримання нового паспорту з заявами від двух батьків і якщо батько в Україні ,до доручення,якщо ні-то обов’язково присутність і на облік…далі буде більше…
-
Я теж крутила і так і так, повна маячня.
-
Ааа я понял. Да спасибо.
-
мабуть, це ви тільки зайшли в неї після видалення і бачите як вона зникає. Так у всіх, хто зайшов вперше після видалення. До речі, ви можете натиснути на екран і ще щось встигнути прочитати в останній раз, поки буде пауза...
-
Багато з тих що там залишились не хочуть іти то що вже про нас "ухилянтів" казати
-
Дай Бог щоб проканало
-
Не громадяни, але працювали наприклад по робочих візах, мають ще одне громадянство і т.д.
-
Бо людей мало
-
t.me/prcuaet/149
-
Да я понимаю, что важно, поэтому сразу и написал
12 Jan 2024, 17:45
11331/430045
about a minute ago